Germanos
Noutati

Germanos introduce in portofoliul sau brandul de GPS-uri Navon

Germanos

Bucuresti, 22 mai 2012 – Germanos Telecom Romania introduce in portofoliu un nou brand de sisteme de navigatie, Navon, care dispune de cel mai apreciat software de profil, iGo8, renumit pentru performanta de functionare si utilizare. Din noua gama de GPS-uri Navon, Germanos aduce modelul N490, echipat cu acest nou sistem, foarte usor de transportat si cu un design ultrasubtire.

iGo8 reprezinta o platforma de software solida, care asigura cel mai rapid mod de afisare a hartii, cu vizualizare realista a elementelor in 3D. Noul soft este foarte usor de utilizat datorita intefetei adaptabile de catre utilizator si mai mult decat atat, dispune de o platforma optimizata cu procesor SiRF Atlas V de 500 Mhz si cu receptor GPS SiRF Atlas V cu un numar de 40 canale.

Meniul intuitiv permite acces la toate functiile de navigare ale dispozitivului: gestionare date personale, planificare avansata a rutelor, salvare si incarcare a rutelor, creare si export al rutelor memorate sau gestionare a punctelor de interes. Modul avansat este foarte usor de utilizat, toate caracteristicile si setarile sunt disponibile prin intermediul a cel mult doua atingeri. In plus, sistemul dispune de functii precum Drag&Drop, Tap&Hold sau tastatura inteligenta.

Noul GPS ofera posibilitatea de a optimiza si de a planifica rute multipoint, dar si de a adauga puncte intermediare pe traseul ales. Mai mult, permite si afisarea de rute alternative, iar traseul dorit poate fi ales, inclusiv memorat foarte rapid, in cazul in care este utilizat si a doua oara.

Modelele Full Europe includ cea mai noua versiune de harta, cu un total de 40 de harti cu detaliere la nivel de numar de strada si cu vizualizare 3D unica a anumitor cladiri celebre, forme de relief, machete orase sau drumuri suspendate. In plus, sistemul iGo8 permite actualizarea gratuita a hartii Romaniei timp de 1 an.

Noul model de GPS Navon este un dispozitiv complex, care inglobeaza cea mai noua si mai rapida tehnologie de software si, mai mult chiar, permite si rularea unor aplicatii foarte importante, precum vizualizare de imagini (jpeg, bmp, png, gif), player audio (mp3), player video (avi, asf, wmv, mp4, 3gp) si chiar E-book reader, ceea ce il transforma in mai mult decat un simplu sistem de navigatie.

GPS-ul Navon N490 cu harta completa a Europei este disponibil incepand cu pretul promotional de 449 lei (TVA inclus), in toate magazinele Germanos din Bucuresti si din tara.