Noutati

ERICSSON LANSEAZA UN SERVICIU DE VERIFICARE A APLICATIILOR SI DISPOZITIVELOR MOBILE

Ericsson - Paolo Colella -Head of Consulting & Systems Integration

• Ericsson lanseaza serviciul de verificare a aplicatiilor si dispozitivelor mobile pentru a ajuta creatorii de aplicatii mobile si dispozitive sa garanteze calitatea acestora inainte de a le lansa pe piata

• Instrumentele de verificare automata de la Ericsson ajuta la eficientizarea procesului de control al calitatii, asigurand ca orice dispozitiv mobil corespunde reglementarilor internationale si cerintelor specifice fiecarei retele

• Utilizatorii se pot bucura de servicii de inalta calitate, fara disfunctionalitati sau probleme, iar distribuitorii beneficiaza de mai putine intarzieri si costuri scazute de verificari

Odata cu explozia de dispozitive conectate au aparut o multitudine de aplicatii si servicii noi, iar utilizatorii sunt mai dispusi ca niciodata sa le incerce. Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, utilizatorii cumpara un produs sau serviciu nou si se asteapta la o experienta de inalta calitate inca din prima zi. Din acest motiv a devenit esential ca distribuitorii de aplicatii si dispozitive sa asigure calitatea produselor oferite inainte de a le lansa.

Ericsson (NASDAQ:ERIC) lanseaza propriul serviciu de verificare a aplicatiilor si dispozitivelor. Pana acum, compania a testat doar telefoane mobile. Cu ajutorul noului serviciu, Ericsson va putea verifica si calitatea aplicatiilor sau dispozitivelor M2M (machine-to-machine).

Acesta solutie testata la nivel global in Ericsson Experience Labs (laboratoare dotate cu cele mai inovatoare tehnologii) va ajuta distribuitorii sa dezvolte dispozitive mobile potrivite pentru retelele in care functioneaza si le va permite operatorilor sa-si optimizeze retelele. De asemenea, serviciul Ericsson asigura mai putine intarzieri si costuri scazute de verificari.

Prin conectarea la reteaua unui operator, Ericsson Experience Labs ajuta distribuitorii sa-si verifice performanta unei aplicatii sau a unui dispozitiv pentru a trece testele de validare si acceptare ale unui operator. Instrumentele de verificare automata de la Ericsson ajuta la eficientizarea procesului de control al calitatii, asigurand ca orice dispozitiv corespunde reglementarilor internationale si cerintelor specifice fiecarei retele.

„Membrii societati conectate folosesc din ce in ce mai mult aplicatiile si dispozitivele mobile pentru a-si rezolva problemele de zi cu zi si pentru a-si face viata mai usoara,” a declarat Paolo Colella, Head of Consulting & Systems Integration, Ericsson. „Datorita serviciului Ericsson, distribuitorii de aplicatii si dispozitive au multe de castigat, mai ales cand vine vorba de a furniza utilizatorilor servicii de calitate, fara disfunctionalitati sau probleme. Asigurarea disponibilitatii unor aplicatii sau dispozitive inainte de lansare va ajuta distribuitorii sa construiasca loialitate fata de brand si sa atraga noi utilizatori,” a mai adaugat Paolo Colella.

Nu doar terminalele si telefoanele mobile pot fi testate cu ajutorul serviciului de verificare al aplicatiilor si dispozitivelor, ci si produsele M2M si echipamentele de telecomunicatii din locatia clientului. Orice tip de aplicatie sau dispozitiv poate fi de asemenea verificat automat, iar anumiti indici de performanta pot fi monitorizati – de exemplu, modul de transmitere a semnalului si datelor sau viata bateriei.

Serviciul de verificare a aplicatiilor si dispozitivelor mobile face parte din viziunea Ericsson pentru o societate conectata, in care numarul de dispozitive mobile va creste, furnizand noi servicii pentru toate categoriile de utilizatori. Va fi din ce in ce mai important pentru distribuitori si operatori sa ramana competitivi si sa livreze servicii de calitate si o experienta pozitiva la utilizarea unei retele.