Noutati

ALTEX reduce preturile la noapte!

Altex devoreaza preturile

ALTEX reduce prețurile la început de primavara și pregătește pe 17 martie o noapte alba de shopping pentru iubitorii de tehnologie. Reducerile de până la 80% la produsele din oferta primăverii vor fi exclusiv pe www.altex.ro, pe data de 17 martie, începând cu ora 20:00.

În ofertă sunt incluse peste 800 de produse cu reduceri de până la 80%. Astfel, după ora 20:00, pe www.altex.ro sunt așteptați toți devoratorii de prețuri, curioși să afle ofertele din promoție!

ALTEX reduce prețurile la produse precum smartphone-uri (de la 199,9 lei), televizoare LED (de la 649,9 lei), laptopuri (de la 899,9 lei) sau tablete (de la 169,9 lei)!

”Pentru noi, cel mai important lucru este să le oferim tuturor iubitorilor de produse high-tech acces la gadget-urile preferate. Din acest motiv, organizăm constant sesiuni de reduceri, precum Noaptea Devoratorilor de Prețuri. Astfel, platforma www.altex.ro devine o referință atât pentru prețurile mici, cât și pentru gama largă de produse, cu oferte mereu adaptate cerințelor clienților noștri” a declarat Alina Bălan, E-Commerce Sales Manager ALTEX România.

În plus, gama diversificată, cu peste 10,000 de produse, de la gadget-uri la electrocasnice, prezentă în cele 74 de magazine din întreaga ţară este perfect adaptată nevoilor consumatorilor.