Samsung ISE 2013
Noutati

Samsung a prezentat la ISE 2013 display-urile comerciale ale viitorului

Samsung ISE 2013

AMSTERDAM, Olanda – 31 ianuarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial in digital media si tehnologii digitale convergente, a prezentat la targul international Integrated Systems Europe 2013 seria completa de produse de afisaj digital, care include si un ecran LED de 95 inci.

Oferind industriei o privire in viitorul display-urilor comerciale, cele mai recente produse din acest segment ale Samsung au fost expuse in perioada 29-31 ianuarie la ISE, cel mai mare targ de afisaj comercial din Europa, organizat la Amsterdam.

Produsele Samsung de afisaj digital sunt solutii eficiente pentru companii din punct de vedere al costurilor, construite pe noua platforma Samsung Smart Signage, avand la baza semiconductoare System on Chip (SoC). Si, pentru prima data, partenerii de software vor putea dezvolta aplicatii optimizate pentru o gama larga de servicii cu ajutorul Samsung Software Development Kit (SDK).S

„Suntem increzatori ca noile noastre solutii software si hardware de afisaj comercial de anul acesta vor ajuta Samsung sa isi pastreze pozitia de lider al pietei mondiale de ecrane de dimensiuni mari pentru al 5-lea an consecutiv”, a declarat Jeonghwan Kim, Vicepresedinte Senior al diviziei Enterprise Business in cadrul Samsung Electronics. „Solutiile Samsung de afisaj sunt mai usor ca oricand de gestionat, permitand utilizatorilor sa ruleze un continut diferit fara a folosi un player separat. Si odata cu introducerea primului SDK al industriei, vom construi un parteneriat puternic cu dezvoltatorii de software pentru afisaj digital din intreaga lume”.

Solutii complete si eficiente pentru afaceri

Platforma Samsung Smart Signage ofera o interfata simpla si usor de folosit, eliminand procesele complicate de setup si instalare.

Fiind echipata cu procesor dual-core si oferind utilizatorilor doua variante de memorie de stocare (4GB sau 8GB), platforma Samsung Smart Signage include un media player performant ce permite utilizatorilor sa redea continut fara ajutorul unui PC separat. Prin eliminarea nevoii de dispozitive externe, platforma Samsung Smart Signage asigura simplitatea procesului de instalare si de operare, economisind atat bani cat si timp.

Noile produse Samsung de afisaj digital includ si functia ‘Plug & Play’, permitand utlizatorilor sa incarce continut cu ajutorul USB-ului, in plus fata de diferitele formate audio si video ce pot fi redate, printre care WMV, MP4, H.264 si altele. Pentru un confort sporit, programul MagicInfo Premium S permite utilizatorilor sa gestioneze de la distanta continutul si dispozitivul, prin retea sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Colaborarea cu dezvoltatorii de software parteneri, tot mai importanta pentru Samsung

Noul soft Samsung SDK pentru afisaj, primul SDK pentru piata afisajelor comerciale, permite companiilor de software partenere sa dezvolte aplicatii de afisaj personalizate, potrivite unei game largi de afaceri, dar si mai multor medii de expunere.

Seria de produse Samsung MEC, UEC, UDC, PEC ce este prezentata la ISE cuprinde:
• Seria MEC de produse LED de dimensiuni mari, slim si eco-friendly (inclusiv un ecran de 95 de inci) reduce costurile afacerilor si este ideala pentru solutii de afisaj digital comercial, public, corporate sau informativ ce necesita imagini clare si o reprezentare cat mai corecta a culorilor.
• Seria UEC de ecrane de dimensiuni mari pentru solutii de video wall cu margine subtire ce ajuta utilizatorul sa se concentreze asupra imaginilor, nu a monitorului, evidentiind astfel mesajele comerciale in numeroase medii, precum magazine, birouri, hoteluri si restaurante.
• Seria premium UDC de ecrane pentru video wall-uri, avand margini ultra-slim, luminozitate de pana la 700 nit, 8GB de memorie, functia Advanced Color Management (ACM) si un kit de instalare usor de folosit pentru aeroporturi, restaurante si spatii comerciale cu program non-stop.
• Seria PEC de produse usoare, cu un design ultra-slim, ce permite utilizatorilor sa se bucure de o frumoasa experienta de vizionare in aeroporturi, resraurante sau magazine cu program de 24 de ore, intotdeauna pe video wall-uri.

Ecranul transparent al Samsung (NL22B) – castigatorul premiului de inovatie de la CES 2013, va fi de asemenea expus la standul Samsung, alaturi de masa multi-touch SUR40.