sony 4k oled ces 2013
Televizoare

Sony prezinta primul OLED 4K de 56 inch din lume la CES 2013

sony 4k oled ces 2013

Noile televizoare OLED cu standard 4K (Ultra HD) sunt uimitoare, ofera o calitate impresionanta si nu degeaba companii precum Samsung, Panasonic, LG, Toshiba si Hisense s-au grabit sa le lanseze la ultima editie CES.

Sony a fost mult timp implicat in dezvoltarea ecranelor OLED, iar 2007 a fost primul care a lansat un televizor OLED de 11 inch.  Anul acesta la CES 2013 Sony a prezentat un televizor OLED de 56 inch cu rezolutie 4K.

Iti imaginezi un televizor cu Ultra High Definition care foloseste LED-uri organice? Kazuo Hirai, CEO Sony, a prezentat prototipul in conferinta de presa sustinuta la CES si, pentru o scurta perioada, OLED-ul i-a facut o farsa si a trecut pe „blue screen of death”, ecranul albastru, ce seamana cu imaginea erorilor de Windows. Cu toate acestea am aflat ca prototipul prezent la standul Sony a functionat perfect si si-a uimit publicul prin claritatea si calitatea nemaivazuta. Prototipul de OLED-ul 4K prezentat de SONY are 56 inch si ofera o rezolutie de 3,840 x 2,160. Secretosi, cei de la SONY nu au dezvalui multe detalii despre acest televizor, tocmai pentru a fi asteptat si mai aprig de public. Comparand cu alte prototipuri prezentate de Sony in trecut, OLED-ul 4K a trecut de faza de concept, deci trebuie sa ne asteptam sa auzim vesti noi in curand. Crezi ca OLED-ul 4K este viitorul televizoarelor ?