Hisense transparent tv
Televizoare

Primul televizor transparent 3D vine de la Hisense

Hisense transparent tv

In acest an atractia principala de la CES 2013 au fost televizoarele smart. Producatori au incercat sa se intreaca cu produse din ce in ce mai avansate :

– televizoare cu rezolutie 4k UHD
televizoare OLED cu ecran curbat
televizoare cu procesoare quad core

Hisense aduce un nou prototip de televizor si iata ca pe viitor ne putem astepta la televizoare 3D transparente pe care le vom putea confunda cu o fereastra. Acest prototip foloseste ochelari polarizati si poate fi una dintre cele mai impresionante tehnologii.

Televizorul transparent de la Hisense de 50 inch a fost gandit in principal pentru sectorul comercial, astfel ca un magazin va putea face reclama printr-un televizor transparent prin care se va vedea si decorul magazinului si reclama difuzata, integrand realitatea in conceptul reclamei. Ceea ce este interesant este ca prototipul este atat de avansat si asteptam sa fie disponibil la mijlocul lui 2013 pentru pretul de 3000$.

Compania chinezeasca Hisense a mai prezentat la CES 2013 si gama de televizoare XT780 cu sistem de operare Google TV, nominalizata la premilie 2013 Design and Engineering Awards Honoree, gama Exquisite XT880 UHD 3D Smart TVs si seria de varf XT900 cu Ultra-LED.