Curved OLED TV
Noutati

Samsung lanseaza la CES 2013 primul televizor OLED cu ecran curbat din lume

Curved OLED TV

Televizorul OLED cu ecran flexibil dezvoltat de Samsung aduce o experienta vizuala care „invaluie” consumatorul, prin crearea unui puternic efect de panorama

LAS VEGAS – 8 Ianuarie 2013 – La Targul International CES 2013, Samsung Electronics Co., Ltd. lanseaza primul televizor OLED cu ecran curbat din lume, impingand si mai departe limitele inovatiei in materie de Home Entertainment.

Ecranul OLED al noului televizor este curbat pentru a da un efect de adancime imaginii difuzate. In acest fel consumatorii se pot bucura de o experienta vizuala complexa si cu adevarat realista, in stilul salilor de cinema.

In plus, datorita noului televizor OLED cu ecran curbat, utilizatorii vor putea vedea imagini cu un puternic efect de panorama, care „invaluie” privitorul, bucurandu-se astfel de o experienta ce nu poate fi oferita de televizoarele obisnuite cu ecran plat. Astfel, atunci cand va urmari scene captivante sau se va uita la cadre largi cu peisaje, orice persoana va putea simti cu adevarat ca este inconjurat de natura.

Curved OLED TV

Folosindu-se de puternica expertiza tehnologica detinuta in materie de ecrane, Samsung a imbunatatit calitatea televizoarelor OLED cu ecrane curbate, pentru a creste usurinta cu care consumatorii se pot uita la o imagine de la televizor. Ecranul curbat are o diagonala de 55 de inci (140 cm) si este modelat intr-o forma care acopera mult mai eficient campul vizual al utilizatorului pentru ca permite ca distanta dintre acesta si display sa ramana aceeasi, din aproape orice unghi de vizibilitate in care s-ar afla privitorul.

“Samsung s-a angajat sa aduca mereu inovatii in materie de tehnologie pentru televizoare prin care sa depaseasca orice nivel asteptare sau dorinta pe care consumatorii ar putea-o avea. Vom continua si de acum incolo traditia dezvoltarii unor televizoare Samsung inovative prin introducerea constanta de noi tehnologii pentru TV care sa usureze viata consumatorilor, chiar si dincolo de granita abia stabilita cu ajutorul televizorului OLED cu ecran curbat.” a declarat HS Kim, Vicepresedinte Executiv al diviziei Visual Display in cadrul Samsung Electronics.