Allview P5 mini
Telefoane Mobile

Allview lanseaza P5 Mini – un smartphone pentru fiecare

Allview P5 mini

Compania romaneasca Allview anunta astazi lansarea unui nou smartphone Android Dual SIM – P5 Mini. Cu un ecran de 3,95 inch protejat de tehnologia Gorilla Glass si acces la peste 600.000 de aplicatii, modelul imbina armonios un design ergonomic cu specificatii performante, fiind special creat pentru tineri. Smartphone-ul functioneaza cu sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, are integrat un procesor Cortex A9 de 1 GHz şi dispune de 2 camere foto si conectivitate la internet prin 3G si Wi-Fi.

P5 Mini vine cu mai multe servicii de divertisment si socializare preinstalate precum: Voice Search, YouTube, Maps, Gmail dar ofera si acces la alte sute de mii de aplicatii si jocuri captivante prin magazinele de profil (Google Play, Gameloft Live), care completeaza functionalitatea telefonului. Aplicatiile pot fi usor gestionate prin interfata integrata Berry care permite personalizarea ecranului de pornire cu aplicatiile si widgeturile preferate.

Datorita procesorului Cortex A9 cu frecventa de 1 GHz si a sistemul de operare Android 4.0.4 aplicatiile ruleaza in conditii optime iar experienta de utilizare este usoara si ofera optiuni multiple in alegerea modului de petrecere a timpului liber.

Folosind P5 Mini utilizatorii se pot bucura de muzica la standarde superioare datorita tehnologiei audio Yamaha si a castilor din pachet. In plus, redarea listelor de melodii se face prin apasarea butonului Power, fara deblocarea telefonul.

Transferul fotografiilor, melodiilor si filmelor se realizeaza cu usurinta si rapiditate prin WiFi direct, P5 Mini se poate conecta cu un alt dispozitiv care are aceasta functie, fara a fi necesar un punct de acces wireless. Totodata, smartphone-ul integreaza tehnologia Gemini V2, prin care se poate face transfer de date pe unul dintre SIM-uri si receptionare de apeluri, in acelasi timp, pe celalalt SIM.

P5 Mini poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 599 de lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro