P5 Alldro
Noutati

Allview ofera actualizare software pentru smartphone-ul P5 Alldro

P5 Alldro

Brasov, 20 noiembrie 2012 – Posesorii de smartphone-uri P5 Alldro au acum la dispozitie versiunea de soft Android 4.0.4 imbunatatita.Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe www.allview.ro.

“Aceasta actualizare este rezultatul activitatii departamentului de cercetare si dezvoltare pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri si pentru a le oferi o experienta de utilizare a smartphone-ului cat mai placuta. Actualizarea software este metoda prin care telefonul este adus la un nou nivel de performanta. In plus, aduce imbunatatiri: noi functii, viteza sporita, o mai mare stabilitate, remedieri de bug-uri, ceea ce ofera utilizatorului o folosire optima a tuturor functiilor si aplicatiilor preinstalate .” a declarat Adrian Visan, Development Manager Allview.

Allview P5 Alldro s-a impus rapid in piata din Romania fiind cel mai accesibil smartphone Dual SIM cu procesor Dual-Core. Prin aceasta actualizare, smartphone-ul P5 Alldro cu ecran IPS de 4,3”, primeste imbunatatiri pe partea de functionalitate. Noua versiune de soft rezolva si unele erori de blocare a aparatului in cazul utilizarii unor anumite cartele SIM si obtine functii precum Google Voice typing, functia WiFi direct si cea de notificare vizuala a apelurilor si a SMS-urilor pierdute, functie proprie a telefoanelor Allview, astfel oferind o utilizare mai eficienta.

Detalii despre P5 Alldro si procedura de actualizare se gasesc pe website-ul Allview, www.allview.ro, in pagina de prezentare a produsului.