Noutati

Prestigio prezinta noul hard extern Data Safe Pro

Prestigio Data Safe Pro

Noul hard extern de la Prestigio, Data Safe Pro, asigura securitatea documentelor stocate printr-un cod PIN, care poate fi personalizat de utilizator. Encriptarea de 256 biti si securizarea cu AES (Advanced Encription Standard), sistemul de criptare a datelor electronice folosit de guvernul SUA, permit utilizarea si vizualizarea informatiilor stocate numai de pe baza codului PIN.

Encriptarea este realizata la nivel de hardware, ceea ce asigura accesul la informatiile de pe hardul extern numai prin introducerea corecta a codului PIN. In plus, Prestigio Data Safe Pro dispune de un sistem „Write Protection”, care ofera protectia maxima a fisierelor impotriva virusilor cand dispozitivul este conectat la o retea.

Cu un design elegant si creat dintr-un material inoxidabil, modelul dispune de un ecran OLED si un ecran tactil capacitiv, utilizat pentru PIN, meniul de navigare si informatii despre documentele stocate. Data Safe Pro are Interfata USB 3.0 SuperSpeed, care permite o rata de transfer de date de pana la 5 Gbit/s, memorie de 500 GB si nu are nevoie de drivere sau software pentru a fi instalat.

Prestigio Data Safe Pro are un sistem de salvare a datelor stocate cu un Master-key, care permite recuperarea informatiei chiar si in cazul deteriorarii sau uitarea PIN-ului dispozitivului. Este compatibil cu sisteme de operare ca Mac, Windows si Linux, dar si cu alte dispozitive cu port USB: media playere, televizoare etc.

Data Safe Pro este disponibil, incepand de astazi, la ASBIS Romania.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Prestigio: www.prestigio.com.