Android 4.0.4
Noutati

Allview lanseaza update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tabletele AllDro Speed si Alldro Speed i

Android 4.0.4

Brasov, 16 octombrie 2012 – Incepand cu data de 16 octombrie, Allview Romania ofera posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletelor AllDro Speed si Alldro Speed i, la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe site-ul allview.ro.

“Android 4.0.4 le ofera utilizatorilor numeroase imbunatatiri. In aceste conditii, lansarea update-ului la Android 4.0.4 pentru cele doua tablete reprezenta o necesitate pe care Allview nu putea sa o ignore” a declarat Laurentiu Titei, PR Specialist Allview.

Tabletele AllDro Speed, care raman in top dupa 10 luni de vanzari, dar si Alldro Speed i, echipate cu sistemul de operare Android 4.0.4, dispun de o interfata mai simpla si mai interactiva, dar si de posibilitatea accesarii aplicatiilor deschise, direct din Lockscreen, fara sa necesite deblocarea ecranului.

Versiunea 4.0.4 a sistemului de operare de la Android face ca sistemul sa devina mai stabil, in conditii de utilizare intensa. In plus, imbunatateste semnificativ rotirea ecranului, care devine mai rapida si mai fluenta. Tranzitia intre ecrane devine, la randul sau, mai cursiva, iar experienta de navigare este optimizata.

Android 4.0.4 aduce o aplicatie mult mai prietenoasa, mai fluida si cu timp de raspuns mult mai bun pentru camera foto. Aceasta este destinata in primul rand utilizatorilor care vor sa isi pastreze amintirile in imagini.

Mai multe informatii despre tabletele AllDro Speed si Alldro Speed i, dar si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro