Gadgeturi

Modbook Pro, taramul dintre Windows si OSX

Modbook Pro

Sistemul de la Microsoft cu cel de la Apple nu s-a inteles niciodata, data fiind rivalitatea sistemelor de operare care este mai acerba ca niciodata.

Totusi cum ar fi daca le-am putea avea pe amandoua intr-un singur device? Pe un PC sau un Mac acest lucru este posibil insa cum ar suna ca acestea sa ruleze pe o tableta? Divin nu? Nu mai trebuie sa spun ca multi viseaza la o tableta cu sistem Mac OSX si nu iOS cum e iPad-ul, fapt ce le-ar conferi o putere mai mare de procesare si libertate. Ei bine toate acestea sunt posibile acum cu noua tableta produsa de Modbook Inc numita Modbook Pro. Specificatiile tabletei sunt precum ale unui PC puternic: procesor 2.5GHz dual-core Intel Core i5 (upgrade-abil la 2.9GHz dual-core Intel Core i7), pana la 16GB RAM si SSD intre 64GB si 480GB. Ecranul are 512 de puncte de presiune deoarece foloseste un stilus pentru operare si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli la cei 13.3″ ai sai. Partea frumoasa a tabletei, dupa cum spuneam mai sus, este ca aceasta poate boot-a atat in mediul Windows 7 cat si in cel Mac OSX, ba chiar le putem rula side-by-side fiind un mediu de lucru complet si rapid deopotriva. De asemenea compatibilitatea cu Windows 8 va fi oferita de indata ce noul sistem de operare va fi disponibil oficial luna aceasta.

CEO-ul Modbook Inc Andreas Haas a anuntat ca din data de 3 Octombrie vor incepe precomenzile, pretul inca nefiind cunoscut. V-ar tenta o asemenea solutie din partea acestui producator?