Gadgeturi,  Stiri

iPad Mini apare intr-un video pe net

iPad Mini

Au aparut multe zvonuri cu privire la construirea unui nou iPad de catre Apple numit iPad Mini, dinainte de lansarea iPhone-ului 5, cu diverse poze si componente prezentate. Iata ca acum avem si un video cu noua tableta prezentata de un site chinez.

Dupa cum ca puteti da seama este vorba doar despre o macheta ce pare a functiona insa arata foarte bine si insumeaza toate zvonurile iesite pe internet pana acum. O tableta de 7″ de la Apple ar insemna ca produsele sale sa atace toate nisele de piata in ceea ce priveste gadget-urile mobile. Tableta si ecranul de 7″ fiind segmentul in care Apple nu avea un produs prezent pe piata. Daca ne gandim ca tot o macheta asamblata din componente “scapate” pe internet a fost prezentata si inainte de lansarea iPhone-ului 5 si aceasta a ajuns sa semene 99% cu produsul final, atunci este foarte posibil sa avem si acum in fata noua tableta de la Apple, iPad Mini de 7″. Design-ul este in linii mari identic cu iPad-ul clasic, bezell-ul ecranului pare a fi mai ingust si observam noul port prezent si pe iPhone 5, Lightning.

Deocamdata nu se stie cu exactitate data lansarii acestei tablete insa este preconizata undeva in luna aceasta. Pana atunci urmariti video-ul de mai jos pentru a vedea cum va arata noul iPad Mini.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ni3-dXotwZ4[/youtube]