Allview-Alldro-3-Speed-DUO
Gadgeturi,  Video

Allview Alldro 3 Speed DUO Hands-on Preview

Allview-Alldro-3-Speed-DUO

Brasoveni de la Visual Fan cunoscuti pentru brandul Allview au lansat pe 27 august in cadrul unui eveniment special doua noi tablete cu procesor dual-core si ecran de 8 si 9,7 inch, Alldro 3 Speed DUO si Alldro 2 Speed DUO. Tableta Allview Alldro 2 Speed DUO este echipata cu un procesor dual-core Cortex A9 de 1,5 GHz si ruleaza sistemul de operare Android 4.0.3.

Ecranul este HD multitouch capacitiv ISP de 8 inch, avand o rezolutie de 1280×800 pixeli. Designul este unul reusit pentru care s-au folosit materiale premium precum sticla pentru ecran si aluminiu pentru partea din spate a tabletei ajungand astfel la o grosime de 10 mm.

Allview-Alldro-3-Speed-DUO Prezentare

Iata specificatiile tehnice:

OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
CPU: Cortex A9 – 1,5 GHz Dual Core
GPU: Mali 400 Quad Core
Display: 8″, IPS-LCD HD, Capacitiv, multitouch
Redare: FullHD
Memorie RAM: 1GB DDR3
Suporta Flash/ HTML 5
Wi-fi: 802.11b/g/n
Conexiune 3G prin modem
Flash memory: 16 GB

Urmatoarea tableta prezentata a fost Allview Alldro 3 Speed DUO care este echipata, cu acelasi procesor dual-core Cortex A9, la 1,5 GHz si cu acelasi sistem de operare Android 4.0.3.

Ecranul este capacitiv multitouch IPS HD, de 9,7 inch, cu aceiasi rezolutie de 1280×800 pixeli, cu un unghi mare de vizibilitate (aproape 180 de grade). Memoria RAM este de 1GB si permite rularea mai fluenta a programelor si deschiderea paginilor de Internet. La fel ca si modelul anterior si la aceasta tableta de 9,7 inch s-au folosit materiale premium, sticla si aluminiu.

Iata specificatiile tehnice:

OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
CPU: Cortex A9 – 1,5 GHz Dual Core
GPU: Mali 400 Quad Core
Display: 9,7″, IPS-LCD HD, Capacitiv, multitouch
Redare: FullHD
Memorie RAM: 1GB DDR3
Suporta Flash/ HTML 5
Wi-fi: 802.11b/g/n
Conexiune 3G prin modem
Flash memory: 16 GB

Ambele tablete Alldro 2 Speed DUO, cat si Alldro 3 Speed DUO vin cu Office Suite Viewer preinstalat, care ofera posibilitatea vizualizării de fisiere Word, Excel si PowerPoint. Totodata tabletele beneficiaza si de securitate oferita de dezvoltatorul roman BitDefender, cu varianta premium preinstalata valabila 90 zile, cu optiune de prelungire. Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO este disponibila in magazinele partenere si va avea un pret recomandat de 1.149 de lei, iar modelul de 8 inch Allview Alldro 2 Speed DUO va fi disponibil la o data ce va fi anuntata ulterior. Pentru a va face o parere despre aceste tablete Allview cu procesor dual core, va lasam in compania unui video hand on facut la eveniment. In curand vom reveni si cu un video review complet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WTEMxg1YIeQ[/youtube]