HP Z Family
Gadgeturi

HP lanseaza statia de lucru HP Z1 G3

HP Z Family

HP a anuntat a treia generatie de statii de lucru All-in-One HP Z1 care este mai mica, mai subtire, mai usoara si mai performanta.HP Z1 G3 este cu 47% mai mica, 51% mai usoara si 21% mai ieftina decat vechea generatie. HP a detaliat si noul sau software receiver pentru Apple Mac OS X. Folosind HP Remote Graphics Software (RGS)2, receiverul este proiectat sa ofere utilizatorilor de Mac acces la statiile lor de lucru HP Z. HP RGS le permite inginerilor, graficienilor si oamenilor de stiinta sa foloseasca in siguranta performanta, fisierele si aplicatiile de pe statia lor de lucru HP, chiar si atunci cand nu sunt in apropierea acesteia.

HP Z1 este proiectat pe baza a 30 de ani de ADN HP Z, cu certificari ISV extinse si cu minimum 115.000 de ore de testari in Procesul HP Total Test. Caracteristicile HP Z1 G3 sunt:

• Diagonala de 23.6 inchi (59.9cm), ecran anti-reflexie UHD 4K pentru cea mai buna claritate vizuala.
• Intel Xeon quad-core3, memorie ECC de 64 GB4,5.
• Grafica NVIDIA Quadro.
• Stocare PCIe HP Z Turbo Drive dual6, care ajuta la cresterea rapiditatii bootarii, calculului si timpului de raspuns la fisierele largi. Utilizatorii pot mari spatiul prin atasarea a doua SSD-uri sau HDD-uri de tip SATA de 2.5″7.
• Multiple intrari pentru transfer de date rapid si usor si pentru conectarea dispozitivelor, incluzand acces dual pentru Thunderbolt 3 cu USB 3.1, intrare pentru incarcare prin USB, cititor de card media, Display Port si altele.

HP RGS Receiver pentru Mac sporeste integrarea pentru clientii Statiilor de lucru

Utilizatorii de Mac pot experimenta performanta maxima prin multitasking intre aplicatiile Mac OS originale si aplicatiile Windows sau Linux de pe Statia de lucru prin HP RGS. Cu HP RGS, utilizatorii de produse Mac sau MacBook pot:
• Sa se conecteze la distanta (in birou sau in lume) la o Statie de lucru Windows sau Linux pentru colaborari live de dezvoltare, editari interactive si evaluari de design.
• Sa acceseze aplicatii business-critical, video-uri cu performanta ridicata 2D sau 3D si aplicatii multimedia.
• Sa vada grafice bogate in continut pe un singur monitor sau pe mai multe monitoare.
• Sa se conecteze la o Statie de lucru HP Z840 complet echipata – este ca si cum ti-ai dota Mac-ul cu un procesor de 9 ori mai puternic, i-ai creste memoria de 30 de ori si i-ai adauga o placa video profesionala NVIDIA Quadro.
• Sa creasca considerabil viteza timpului de redare si sa editeze continutul video la o rezolutie ultra-high si FX la o viteza exponentiala mai mare.

Receiverul HP RGS pentru Mac este doar una dintre instrumentele pe care HP le asigura clientilor sai, cautand sa creasca puterea si performanta prin intregrarea Statiei de lucru HP Z computerelor existente si fluxurilor de lucru. Echipele tehnice, de cercetare si de dezvoltare ale Statiei de lucru HP au lucrat indeaproape cu parteneri ai industriei, precum directori de animatii, efecte speciale (FX), produse de design, facilitati de cercetare si universitati, facand ca aceasta tranzitie sa furnizeze o optimizare inovativa a fluxului de lucru – precum abilitatea de a schimba rapid butonul de Windows cu tasta Apple pe tastatura.

Softul si instrumentele Statiei de lucru HP Z fac parte din angajamentul ferm al companiei fata de profesionistii din domeniul creatiei. Aceste produse sunt motoarele de inovare ale companiilor din intreaga lume, proiectand orice, de la automobile la filme blockbuster.

HP Z1 G3 va fi disponibil in EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in luna mai, incepand cu pretul de 1.600 €. Softul HP Remote Graphics este disponibil acum pentru Statiile de lucru HP Z Desktop si ZBook Mobile si poate fi descarcat gratuit pentru clientii Statiilor de lucru HP Z existenti. Receiverul Mac este gratuit pentru utilizatorii HP RGS si va fi disponibil in curand. Licentele HP RGS pot fi achizitionate si pentru folosirea pe hardware-uri compatibile, non-HP.