logitech ue
Noutati

Cu noua gama Logitech UE ramai mereu legat de muzica preferata

 logitech ue

Cu noile dispozitive ai libertate deplina de miscare, descoperirile noilor melodii si impartasirea lor fiind extrem de usoare

Logitech ii onoreaza pe pasionatii de muzica ce doresc un sunet cat mai curat, odata cu lansarea noii game de dispozitive Logitech UE.Cu ajutorul unei game de dispozitive muzicale care iti tine companie de dimineata pana seara, utilizatorii pot asculta muzica oricum si oriunde doresc, sunetul audio este de inalta calitate, iar descoperirea de noi artisti si impartasirea acestora prietenilor sunt cat se poate de simple. Noua gama contine casti, boxe wireless si un smart radio.

“Pasionatii de muzica din ziua de azi asculta muzica oriunde se duc, o poarta pe tableta sau smartphone,” a precizat Rory Dooley, senior vice pre;edinte al diviziei de musica in cadrul Logitech. ”Dar indiferent unde alegi sa stochezi sau sa ai acces la muzica preferata, aceasta gama este cea mai buna solutie pentru a o experimenta. Fie ca vrei ca melodia preferata sa te cuprinda total, fie vrei sa impartasesti muzica cu prieteni sau sa descoperi albume noi, Logitech UE este cea mai buna alegere.”

Noua gama cuprinde:

Boombox walking

Logitech UE Boombox

Logitech UE Boombox este o boxa portabila la care poti conecta smartphone-ul sau tableta pentru a te juca sau controla muzica de la o distanta de cel mult 15,2 metri. Boxa poate fi imperecheata cu pana la opt dispozitive cu Bluetooth, trei boxe putand fi conectate in acelasi timp. Cu ajutorul a 8 drivere, Logitech UE Boombox ofera un sunet care este bogat, balansat si clar, linia de bass fiind suficienta pentru a face ca fiecare melodie sa fie autentica, exact asa cum artistul a dorit sa fie. Un maner de aluminiu ajuta la purtarea lui, din bucatarie catre dormitor, de la un party la casa unui prieten. Boxa dispune de o baterie reincarcabila ce dispune de o autonomie este de 6 ore. Logitech UE Boombox va fi disponibil la un pret recomandat de 249,99 Euro.

Mobile boombox

Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Mobile Boombox este un sistem audio ultra-portabil ce se conecteaza la smartphone sau tableta pentru a te juca sau controla muzica de la o distanta de pana la 15,2 metri. Deoarece doua dispozitive mobile pot fi conectate in acelasi timp, poti pastra conectate cele doua dispozitive cel mai des folosite. Logitech UE Mobile Boombox include o baterie reincarcabila ce ofera pana la 10 ore de muzica, in functie de utilizare, setari si conditii, iar timpul se poate dubla daca este folosit doar pe post de difuzor in cazul apelurilor de voce sau cele video. Dispunand de finisaje de metal, accente vibrante si o carcasa de cauciuc, dispozitivul arata foarte bine, se simte bine in mana si rezista unor mici caderi. Logitech UE Mobile Boombox va fi disponibil la un pret recomandat de 99,99 Euro.

SmartRadio

Logitech UE Smart Radio

Logitech UE Smart Radio este un dispozitiv de muzica dedicat ce poate reda posturile de radio online, servicii online de muzica si muzica de pe calculator sau Mac, printr-o interfata simpla. Ecranul color afiseaza coperta albumlui si informatii despre melodie si postul de radio. Poti salva posturile de radio preferate si playlist-uri, putandu-le accesa prin doar o apasare. Mai mult, aplicatia Logitech UE Smart Radio Controller pentru iPhone, iPad si Android transforma smartphone-ul sau tableta intr-un master music controller, oferind navigatie fluida a serviciilor de muzica, radiourilor si colectiei personale de muzica. Bateria reincarcabila are o autonomie de sase ore de auditie continua. Logitech UE Smart Radio va fi disponibil la un pret recomandat de 179,99 Euro.

UE900

Logitech UE 900

Logitech UE 900 Noise Isolating Earphones ofera un sunet extrem de bogat si clar, aceste casti fiind surclasate doar de monitoarele profesionale in-ear personalizate Logitech UE. Datorita a patru boxe blindate si a unei jonctiuni pe trei cai, vei auzi un sunet bogat si clar. Sunetul unic UE recreaza fidel inregistrarea originala. Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones vor fi disponibile la un pret de 399,99 Euro.

Logitech UE 9000 Headphones

Logitech UE 9000 Headphones nu dispune de fire. Acestea se conecteaza prin wireless la dispozitivele Bluetooth favorite, dar includ un cablu optional in caz ca ramai fara baterie. Driverele de rezolutie mare ofera un sunet bogat in detalii si clar. Sustinut de o baterie cu o autonomie foarte mare, implementarea proprie a tehnologiei Bluetooth elimina nevoia firelor, calitatea sunetului nefiind afectata. Tehnologia activa de suprimare a zgomotului inlatura zgomotul de fond. Logitech UE 9000 Headphones se muleaza pe conturul capului, asa incat te vei simti confortabil in timpul sesiunilor lungi de auditie muzicala. Castile dispun de asemenea de taste intuitive si discrete care raspund la atingerea degetelor, asa ca poti selecta melodii, poti regla volumul sau rasunde la un apel telefonic. Logitech UE 9000 Headphones vor fi disponibile la un pret de 349,99 Euro.

UE6000

Logitech UE 6000 Headphones

Castile Logitech UE 6000 se conecteaza la dispozitivele preferate, se pliaza precum ochelarii si dispun de un mod de divizare atunci cand vrei si ca cel de langa tine sa asculte aceeasi melodie. Castile au pernite de plus confortabile. Logitech UE 6000 vor fi disponibile la un pret recomandat de 199,99 Euro.

UE4000 Purple

Logitech UE 4000 Headphones

Driverele de inalta sensibilitate ce sustin castile Logitech UE 4000 imprima o adancime si autenticitate melodiilor pe care le asculti. Cu microfonul de pe fir si tastele de control poti raspunde la telefon, schimba melodiile si ajusta volumul, fara a scoate telefonul din buzunar. Logitech UE 4000 Headphones vor fi disponibile la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Disponibilitate

Noile dispozitive, compatibile cu iPhone, iPad sau iPod touch vor fi disponibile in Europa incepand cu luna septembrie.