Stiri

iPhone 5 va avea o carcasa compusa din doua materiale

Asa cum v-am obisnuit, astazi am revenim cu cateva informatii proaspete legate de ultimul device al celor de la Apple, iPhone 5.
Smartphone-ul companiei Apple va fi unul mai subtire, de 7,6 mm si va avea un rand suplimentar de iconite pe ecran, datorita ecranului de 4 inch. Cu toate astea, cel mai subtire smartphone la ora actuala ramane tot ZTE Athena, avand doar 6.2mm grosime, dar modificarea de design si calitatea materialelor folosite la iPhone 5 va fi cu siguranta apreciata de fanii Apple. Lansarea iOS 6 in versiunea beta 4 pentru dezvoltatori a oferit ocazia unei simulari pentru noua rezolutie, de 1136×640, astfel sistemul de operare a adaugat cu succes al cincilea rand de iconite.

Daca la iPhone 4/4S antenele sunt legate de benzile metalice de pe laterale, la iPhone 5 acele benzi laterale nu vor influenta in vreun fel antenele, ci portiunile din carcasa vor fi responsabile pentru toate antenele incluse in iPhone. Ramane de vazut daca va fi asa, insa compania Apple este singura care poate confirma veridicitatea acestei teorii, insa teoria pare destul de credibila, tinand cont de problemele aparute la modelele 4/4S atunci cand semnalul este slab.