panasonic
Noutati

Cel mai mare numar de echipamente audio-video din istorie la Jocurile Olimplice Londra 2012

panasonic

In cadrul Parcului Olimpic un pavilion de aproximativ 400 de metri patrati va integra un spatiu Full HD 3D, fiind echipat cu un ecran PDP de 152 inch si unul de 103 inch. Programele sportive, incluzând competitia de gimnastica, de inot si inot sincron, vor fi filmate folosind echipamentele de filmare 3D si vor fi transmise live. Campania de publicitate va fi axata in jurul atletei britanice de Heptathlon, Louise Hazel, si a fotbalistului brazilian, Neymar da Silva Santos Junior.

Totodata, Panasonic a lansat pagina de Facebook “Panasonic/Worldwide Olympic Partner”.

Pagina de Facebook Panasonic Romania
https://www.facebook.com/PanasonicRomania

Panasonic/Worldwide Olympic Partner
https://www.facebook.com/PanasonicWorldwideOlympicPartner

In cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 semnalele video transmise de International Broadcasting Center (IBC) catre furnizorii locali vor fi distribuite in format HD. In plus, ceremoniile de deschidere si de inchidere a Jocurilor Olimpice, precum si evenimentele transmise pe ecranele mari din locatii vor fi distribuite in format video HD.

Panasonic va oferi Comitetului Olimpic International o gama larga de echipamente de transmisie, inclusiv un dispozitiv de tip memorie solid state ENG (Electronic News Gathering), folosit pentru mediile de preluare si transmitere a imaginilor filmate.

Pentru ceremonia de deschidere, ce va avea loc in Parcul Olimpic, vor fi instalate cele mai mici si mai usoare** proiectoare de 20.000 lumeni din lume. Panasonic va furniza de asemenea sisteme LED pentru ecrane mari, oferind cel mai mare numar de ecrane si asigurând cea mai mare suprafata dedicata in zonele competitionale. Pentru spatiile de competie indoor vor fi utilizate pentru prima data in istoria Jocurilor Olimpice ecrane PDP de 1030 inch (aproximativ 26 de metri).

Jocurile Olimpice Londra 2012 reprezinta a zecea editie in care echipamentele de transmisie Panasonic sunt folosite pentru inregistrare, de la competitia din Barcelona, din 1992.

Echipamente si dispozitive audio-video ce vor fi furnizate locatiilor Olimpice

[table id=1 /]

Sub conceptual “Sharing the Passion”, Panasonic va lansa o serie de campanii de marketing pentru a raspândi emotia Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Campaniile vor fi organizate in jurul inaugurarii Pavilionului Corporate „Panasonic Full 3D theatre” din cadrul Parcului Olimpic si in preajma startului campaniei globale de publicitate pentru Jocurile Olimpice.

Panasonic Corporation, TOP* sponsor al Jocurilor Olimpice, va livra cel mai mare volum de echipamente audio-video folosit pâna acum in cadrul competitiei, pentru a sustine Jocurile Olimpice din Londra 2012, ce vor incepe in aceasta seara.

Folosind intreaga gama de dispozitive high-definition (HD), Panasonic va asigura o sustinere consistenta celui mai mare eveniment sportiv din lume, la locatiile de desfasurare a probelor, in spatiile de transmitere sau in locuinte, pentru telespectatori. De asemenea, Panasonic va difuza in premiera absoluta primele Jocuri Olimpice in format 3D, prin intermediul tehnologiilor si echipamentelor de ultima generatie, cum ar fi camerele de filmare 3D twin-lens.