iphone 5
Stiri

iPhone 5 va fi lansat mai repede, probabil in septembrie sau octombrie

iphone 5

Operatorul american de telefonie AT&T a confirmat ca iphone 5 va functiona cu cartele nano sim, noile sim-uri fiind testate acum si de alti operatori americani de telefonie.

Totodata a fost confirmat ca telefonul celor de la Apple va avea tehnologia NFC, 1GB memorie de RAM, dublu fata de 512MB cat are iPhone 4/4S si va avea integrat 4G LTE. O alta noutate este interfata care o vom putea personaliza cu diferite widget-ri, iar senzori tactili vor fi integrati direct in ecranul de 4 inch, eliminand astfel acel strat separat pentru ecran.

Aceasta tehnologie numita “in-cell” ar urma sa imbunatateasca luminozitatea ecranului si sa reduca grosimea telefonului. Apple a aratat deja la conferinta Worldwide Developers, din 11 iunie ca al 6-lea iOS are peste 200 de functii noi, printre care un Siri imbunatatit si harti proprii.In luna martie a.c a fost dezvaluit faptul ca Apple a investit 304 milioane dolari pentru a construi un campus in Austin, Texas, care va crea 3.600 de locuri de munca si va dubla productia pentru iPhone.

Analistii sunt convinsi ca Apple va prezenta noul iPhone mai repede decat ne-am astepta, fiind fortati sa tina pasul competitiei, ceea ce ar insemna ca iPhone 5 va putea fi cumparat undeva in septembrie sau octombrie.