Nvidia Ti-tan
Stiri

NVIDIA prezinta la East European Comic Con cea mai mare desfasurare de VR si computere modate din Romania

Nvidia Ti-tan

NVIDIA va prezenta intre 5-7 mai la East European Comic Con, zece PC-uri personalizate de cei mai cunoscuti modderi romani si polonezi, precum si o desfasurare de forte unica pentru universul realitatii virtuale, care include echipament HTC Vive si Oculus Rift si o suita larga de jocuri VR, sustinute de placile video GeForce GTX 1060.

Noile tehnologii de procesare vizuala si realitate virtuala dedicate gaming-ului vor fi prezentate publicului la standul NVIDIA, cel mai mare spatiu dedicat unui brand de tehnologie din zona de entertainment, in cadrul East European Comic Con, pe o suprafata de peste 200 metri patrati.

In cadrul GeForce Garage Expo de la standul NVIDIA vor fi expuse cele mai spectaculoase sisteme PC ale modderilor Tudor “Monstru” Badica, George “Papa Jock” Poteca, Bogdan Manolache, Alex Coman si Stanisław “Tips” Wiertelak, precum: Gamer’s Throne, ToolCase 2999, Gigabyte G30, Ti-tan, 2Face, Snake vs Dragon, 10th Element, Deux Ex Machina si nu numai.

Spatiul dedicat realitatii virtuale din cadrul standului NVIDIA va fi populat cu 10 perechi de casti HTC Vive si Oculus Rift sustinute de placile video GeForce GTX 1060, pe care participantii le vor putea testa ruland jocuri de VR precum: VR FunHouse, SuperHot VR, Raw Data, Robo Recall sau Lucky’s Tale.

Experienta de gaming va fi completata cu un set-up impresionant care include zece laptop-uri Acer Predator G5-793G, dotate cu placi grafice GeForce GTX 1060, pe care publicul va putea testa tehnologia NVIDIA Ansel in jocurile: Ghost Recon Wildlands, Mass Effect Andromeda si For Honor.