Angry Birds
Noutati

Samsung dezvaluie prima aplicatie care poate fi controlata prin gesturi, Angry Birds pentru Smart TV

Angry Birds

Samsung lanseaza prima aplicatie Angry Birds pentru Smart TV la nivel mondial

Aplicatia Angry Birds ofera o experienta distractiva si captivanta, folosind gesturi simple ale mâinii prin intermediul tehnologiei Samsung Motion Control, actionata de functia Smart Interaction

Televizorul numarul 1 in lume intâlneste cel mai de succes joc pentru mobile

Bucuresti – 20 iulie 2012 – Samsung Electronics a anuntat disponibilitatea globala a aplicatiei Angry Birds pentru Samsung Smart TV. Dezvolata de Rovio Entertainment, o companie media finlandeza, Angry Birds este una dintre aplicatiile de top din lume.

Personajele colorate si experienta captivanta au facut ca jocul sa fie iubit in lumea intreaga. De la lansarea sa in noiembrie 2009, Angry Birds a fost descarcat de mai mult de un miliard de ori pe platforme multiple in toate versiunile jocului.

Folosind tehnologia Samsung Motion Control, utilizatorii pot juca Angry Birds pe ecranul mare al televizorului pentru prima data si se pot bucura de o experienta de joc sporita, captivanta si interactiva. Doar prin miscarea mâinii, fanii pot controla functiile jocului, inclusiv declansarea prastiei si activarea abilitatilor unice ale fiecarei pasari.

Samsung Smart TV va deveni primul televizor care ofera cel mai popular joc din lume si va stabili un nou punct de referinta in industrie prin oferirea unui joc pentru Smart TV, controlat prin gesturi,” a declarat Kyungsik Kevin Lee, Vicepresedinte al Visual Display Business in cadrul Samsung Electronics. „Samsung va continua sa dezvolte continut diversificat care sa aduca membrii familiei impreuna in fata televizorului, oferindu-le utilizatorilor noi experiente pe Samsung Smart TV.”

Pentru crearea primului joc pentru Smart TV care functioneaza cu Motion Control, Samsung a colaborat indeaproape cu Rovio in ultimul an pentru a implementa tehnologia avansata pe aplicatia Angry Birds pentru Samsung Smart TV. Lansata in lumea intreaga in luna iulie, aplicatia Angry Birds pentru Samsung Smart TV este disponibila incepand de astazi pe modelele din 2012 cu Smart Interaction, prin actualizarea celui mai recent software.

Samsung planuieste sa ofere animatii Angry Birds Video-on-Demand dezvoltate de Rovio dupa lansarea oficiala a aplicatiei. Animatiile vor fi disponibile mai intâi pe Samsung Smart TV.