Gadgeturi

Lenovo K800 cu procesor Intel Medfield va debuta luna viitoare !!

Sa fie oare adevarat ca de luna viitoare va fi disponibil terminalul Lenovo K800? Deocamdata nu avem informatii oficiale in acest sens, dar cu siguranta am devenit curiosi despre modul in care aceste procesoare Intel Medfield vor rula pe aceste smartphone-uri.

Lenovo K800 va fi primul smartphone din lume dotat cu un procesor de la Intel, Atom Z2460 cu nume de cod Medfield. Terminalul are o camera de 8 MP, un display de 4 inch si dispune de tehnologia Intel WiDi care permite conectarea wireless a dispozitivului la monitoare externe.

In teste, Lenovo K800 este de 2 ori mai puternic avand o frecventa de 1.6GHZ, fata de Galaxy Note-ul al celor de la Samsung care este 200MHZ mai slab. Ramane sa vedem si reactia celor de la ARM, care momentan detin suprematia absoluta in materie de procesoare pentru platformele mobile.

Totusi putina competitie intre producatori va aduce si beneficii utilizatorului final. Astfel ne vom astepta sa vedem lansate cat mai multe si mai performante smartphone-uri cu procesoare Intel.