Gadgeturi

LG PRADA 3.0 primul smartphone cu emblema Prada

Lg Prada 3.0

Prada si LG Electronics au lansat in Londra telefonul LG Prada 3.0 cu sistem de operare Android Gingerbread 2.3.7. LG Prada 3.0 este cel de al 3-lea telefon care a aparut dintre colaborarea dintre LG ELECTRONICS si Prada.

Telefonul LG3.0 combina designul Prada cu tehnologia inovativa de la LG care are unul dintre cele mai luminate display-uri de 4.3 inch si 800 de nits. LG PRADA 3.0 are un processor dual-core OMAP 4430 de 1GHz, camera foto de 8MP cu auto-focus, 8GB de stocare care poate fi extinsa prin slotul microSD.

Partea din fata este realizata din sticla Corning Gorilla, partile laterale sunt puternic rotunjite iar partea din spate este acoperita de modelul tipic Saffiano PRADA. Telefonul LG PRADA 3.0 are o interfata reproiectata pentru PRADA cu icoane alb cu negru dar la baza are interfata de la LG Optimus, iar aplicatiile nou adaugate, pot fi transformate prin aplicatia LG App.

Telefonul LG Prada 3.0 va fi disponibil incepand din ianuarie la un pret estimativ ce porneste de la € 699. De asemenea, este planificat un update la versiunea Android 4.0 Ice Cream Sandwich.