Noutati

Prestigio isi extinde gama de tablete MultiPad

Prestigio MultiTab 5080B

Prestigio lanseaza un nou model de tableta MultiPad cu ecran capacitiv touchscreen – Prestigio MultiPad PMP5080B.
Noua tableta functioneaza cu sistemul de operare Android de la Google, 2.3 Gingerbread, iar update-urile pot fi descarcate si instalate cu sistemul OTA.

Modelul dispune de 1GHz ARM Cortex-A8 rapid si puternic si este echipat cu un accelerator grafic 3D OpenGL 2.0, pentru o mai buna functionare a fisierelor multimedia si o experienta inedita pentru jocuri.

Pentru aplicatii numerice si multimedia, Prestigio MultiPad PMP5080B are memorie interna de 4 GB si un slot card micro SD, care permite o extindere a memoriei de pâna la 32GB. Modelul include si WiFi incorporat cu o viteza de 802.11 b/g/n, webcam frontal de 2 MPx, HDMI output si un sensor G. Pentru o mai buna performanta pe internet, tableta suporta Adobe Flash Player 10.1.

Prestigio MultiTab 5080B

Spre deosebire de modelele din seria 5 deja disponibile, Prestigio MultiPad PMP5080B dispune de un display capacitiv multi-touchscreen de 8 inci, care asigura o varietate mai mare de utilizari: citire, vizualizare fotografii, vizualizare pagini Web, jocuri si utilizare aplicatii.

Prestigio PMP5080B are preinstalate elemente de software, cum ar fi: YouTube, Facebook, Twitter, Gallery, Maps, precum si jocuri (Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire, Classic Chess). In plus, tableta are instalat programul Office Suite Pro, care este compatibil cu fisiere Microsoft Office 2003/2007 si 2010.

Tableta utilizeaza un concept unic de la Prestigio, prin care intregul display este impartit in 3 sectiuni: Life, Business si Entertainment. Asftel, experienta utilizatorului este mai interactiva si simpla.