Televizoare

LG PenTouch TV o noua directie pentru viitorul televizoarelor

lg pentouch

LG este prima companie care aduce pe piata tehnologia PenTouch pentru televizoare cu noua serie PenTouch pe baza de stylus. Pana in prezent tehnologia stylus-ul a fost folosit doar pentru gadget-uri, dar pentru prima data, LG a introdus aceasta tehnologie si pentru LG PenTouch TV, un televizor uimitor, care dispune de un ecran de sticla rezistent la zgarieturi.

Stilourile speciale care vin impreuna cu televizoarele sunt calibrate in raport cu fiecare celula din display, ceea ce face ca televizorul sa stie exact in ce directie se indreapta stiloul. Programele sunt usor de instalat si usor de folosit. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi software-ul pe un computer si sa il conectezi la un televizor LG Pentouch.

Stiloul recunoaste lumina emisa de celulele din display, televizorul recunoscand cu foarte mare precizie unde anume se afla stiloul pe ecran. Aceasta simpla si eleganta solutie face posibil nu numai faptul ca doi useri pot manevra icoanele de pe ecran la fel cum ar face cu un mouse wireless, dar in acelasi timp, au posibilitatea de a edita direct documentele cu o precizie uluitoare.

Puteti folosi stiloul chiar si pentru a sublinia sectiuni intregi pe care doriti sa le tineti minte, la fel cum ati face cu un marker obisnuit. Astfel LG PenTouch TV va putea fi folosit in scoli in locul vechiilor tehnologii cu table si video proiectoare, produsul de la LG fiind extrem de subtire, ocupand putin spatiu si fiind net mai performant. LG Pentouch este mai mult decat o unealta care ne ajuta sa econosim timp. El promite sa schimbe modul actual al felului in care se realizeaza comunicarea.