Noutati

Panasonic lanseaza cei mai usori ochelari activi de mare precizie 3D din lume

Ochelari 3D EW3D3Panasonic a prezentat in cadrul IFA cea de-a treia sa generatie de ochelari 3D, cei mai ușori ochelari activi de mare precizie 3D din lume.

Modelul de ochelari 3D TY-EW3D3 poate fi incarcat extrem de rapid și ofera o luminozitate mai mare, ceea ce inseamna ca utilizatorii se pot bucura acum de o experienta 3D Full HD mai reala ca oricand.

Proiectata pentru a oferi cel mai bun grad de comfort posibil, structura lentilelor LCD ale noilor ochelari TY-EW3D3 este cu 30% mai usoara decat cea a modelelor anterioare Panasonic, permitand consumatorilor sa petreaca ore intregi in compania imaginilor tridimensionale. Ochelarii sunt disponibili in trei marimi diferite, potrivite pentru fiecare membru al familiei. Modelelele de marime mica și medie ale ochelarilor TY-EW3D3S cantaresc doar 26 grame, iar cel de marime mare cantareste 27 grame.

Noul design al ochelarilor TY-EW3D3 blocheaza eficient patrunderea luminii excesive din partile laterale ale ochelarilor. Astfel, luminozitatea in timpul vizionarii imaginilor 3D este cea potrivita, oferind cea mai buna experienta vizuala. Fie ca este vorba de filme, sporturi sau gaming, noii ochelari permit vizionarea unor imagini 3D clare și vii, sporind atractia catre divertismentul 3D pentru acasa.

Pentru o mai mare usurinta in utilizare, functia de incarcare rapida face ca bateria care tine aproximativ trei ore sa se incarce in doar doua minute; mai mult, la o incarcare de 30 minute bateria ochelarilor va rezista timp de 25 ore de functionare. Datorita incarcarii atat de rapide, experienta vizionarii imaginilor 3D este acum mai accesibila și confortabila pentru intreaga familie.

Panasonic continua sa inoveze in materie de tehnologie 3D pentru a oferi consumatorilor cea mai buna experienta posibila, iar noii ochelari activi de mare precizie 3D confirma inca o data eforturile companiei in aceasta directie. Ochelarii Panasonic TY-EW3D3 vor fi comercializati in Europa incepand cu septembrie 2011.