LG OLED TV Swarovski
Televizoare

LG a lansat in Romania televizorul OLED cu cristale Swarovski

LG OLED TV Swarovski

LG a lansat in Romania televizorul premium OLED cu cristale Swarovski, care beneficiaza de un design unic realizat impreuna cu renumitul brand austriac de bijuterii si lider mondial producator de cristale de inalta calitate

. Noul model este disponibil exclusiv in reteaua de magazine Media Galaxy.

Prezentat in premiera in cadrul IFA Berlin 2014, televizorul dispune de un stand aerodinamic cu cristale sclipitoare completate de culorile vii si precise ale pixelilor auto-iluminatori OLED. Toate acestea au ca rezultat un televizor avansat care emana o eleganta desavarsita.

“Suntem incantati sa oferim consumatorilor din Romania acest televizor unic – primul in colaborare cu designeri de la Swarovski. Exemplul perfect pentru rafinament, cristalele Swarovski si televizorul nostru premium OLED se completeaza perfect. Cristalele ajuta la crearea unui aspect superb, in timp ce tehnologia noastra OLED asigura un nivel de calitate a imaginii uimitor”, a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania.

“Faptul ca oferim in premiera pe piata din Romania televizorul premium OLED cu cristale Swarovski nu este o intamplare. Media Galaxy inseamna inovatie, tehnologie de top si cea mai variata gama de produse. Aducem in magazinele noastre editii limitate si cele mai noi gadgeturi, ridicand de fiecare data standardele electro-retailului din Romania”, a adaugat Carmen Capitanescu, Marketing Manager Media Galaxy.

Cu o grosime de doar 4 mm si o greutate de numai 16 kg, televizorul LG CURVED OLED este exemplul perfect pentru personalitatea brandului Swarovski. Cu ajutorul elegantului Crystal Stand LG, ecranul curbat ergonomic pare sa pluteasca in aer, un efect uluitor care ajuta la cresterea efectului asupra telespectatorului. Pentru a crea aceasta pozitie unica, aproximativ 460 de cristale luminiscente Aurora Borealis de trei dimensiuni diferite (SS8, 10 si 12) au fost aplicate manual, folosind sabloane speciale. Rezultatul este un model stralucitor subtil, dar elegant, care transforma un televizor de ultima generatie intr-o opera de arta.

Televizorul OLED de la LG ofera o precizie vizuala de neegalat datorita sistemului avansat LG de reglare a luminozitatii si datorita avantajelor inerente ale tehnologiei OLED. Telespectatorii vor vedea cum fiecare pixel prinde viata si se vor bucura de realismul incredibil al culorilor naturale, clare si de rata de contrast infinita. Un produs unic care combina cea mai buna tehnologie cu cel mai bun design, televizorul premium LG CURVED OLED cu cristale Swarovski straluceste atat la propriu, cat si la figurat.

Televizorul LG OLED in editie limitata cu cristale Swarovski este disponibil exculsiv in reteaua de magazine Media Galaxy la pretul de 15.999 lei.