Noutati

LUMIX GF3 vine impreuna cu noul obiectiv Power Zoom

Panasonic LUMIX GF3

Panasonic anunta un nou kit, DMC-GF3X, care cuprinde cea mai mica si mai usoara camera sistem din lume cu obiectiv interschimbabil DMC-GF3* si primul obiectiv digital interschimbabil Power Zoom, LUMIX G X VARIO PZ 14-42mm/F3.5-5.6 ASPH./ POWER O.I.S. (H-PS14042)**.

 

Sistemul Contrast AF realizeaza un autofocus extrem de rapid, iar, datorita operarii tactile, focusul este acum si mai usor de realizat. DMC-GF3 poate înregistra imagini video full-HD 1920 x 1080 în format AVCHD, iar sistemul avansat AF include tehnologiile full-time AF si tracking pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de înregistari video de calitate realizate cu usurinta.

Camera vine cu doua moduri noi – Creative Control si Photo Style – care fac ca fotografiile si clipurile video sa arate si mai atragatoare. Astfel, noul mod Creative Control permite utilizatorilor sa seteze efectele de culoare mai intuitive, iar un control mai bun în reglarea contrastului, saturatiei, si a reducerii zgomotului este disponibil datorita functiei Photo Style.

Carcasa este realizata din aluminiu care face ca aparatul sa fie usor si, totodata, îi confera si o rezistenta mai mare. Noul corp al aparatului încorporeaza un mâner ergonomic, ceea ce îl face usor de manevrat în ciuda dimensiunii sale ultra compacte.

Noul LUMIX G X VARIO PZ 14-42mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. ofera un interval de zoom foarte versatil (14-42 mm – echivalent cu 28-84mm la o camera pe film de 35 mm), potrivit pentru surprinderea a numeroase oportunitati fotografice, de la peisaje la portrete. Mai mult, tehnologia Panasonic Nano Surface Coating minimizeaza reflexia luminii pe întreg câmpul vizual (380nm – 780nm) prin aplicarea la suprafata lentilelor a unui învelis cu structura nano si indice de refractie foarte scazut. Rezultatul consta în obtinerea unor imagini clare, în care efectele de tip ghost si flare dispar.

Desi are un zoom generos, noul obiectiv retractabil masoara doar 26,8mm în lungime si are o greutate de aproximativ 95g, oferind foarte multa mobilitate utilizatorilor. POWER O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine) nou integrat în LUMIX G X VARIO PZ 14-42mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. permite înregistrarea unor imagini foarte clare chiar si în conditii de lumina redusa, noaptea sau în spatii interioare.

Utilizatorii pot obtine cele mai bune rezultate, precum focalizare Light Speed AF de aproximativ 0.1 secunde***, atunci când camera DMC-GF3 si obiectivul LUMIX G X VARIO PZ 14-42mm/F3.5-5.6 ASPH./ POWER O.I.S. sunt folosite împreuna. Oferind o varietate de combinatii de culori – camera (neagra) x obiectiv (negru), camera (rosie) x obiectiv (negru), camera (maro) x obiectiv (negru) sau camera (alba) x obiectiv (argintiu), noul kit DMC-GF3X le ofera utilizatorilor ocazia de a-si pune în valoare stilul si personalitatea.

 

* Pentru o camera sistem cu obiectiv interschimbabil si blitz încorporat la 13 iunie 2011.

**Pentru un obiectiv interschimbabil la 26 august 2011.

***Timpul focalizarii pe subiect este masurat cu DMC- pentru a muta lentilele la pozitia “2m” din pozitia “infinit”, fixata pe deschidere mare. Metoda de masurare Panasonic.