Gadgeturi,  Video

Cu lentilele Nyko Zoom te joci pe Kinect chiar si in spatii mici

Nyko Zoom

Daca esti fanul jocurilor pe Xbox, mai ales ale celor pe Kinect si nu ai destul loc pentru o petrecere cu mai multi jucatori compania Nyko s-a gandit la problema spatiului si a creat lentilele Nyko Zoom. Cu ajutorul unor lentile care se ataseza foarte simplu senzorului Kinect, Nyko Zoom reduce distanta necesara pentru a juca pe Xbox 360 cu pana la 40 la suta. Daca ai o vila cu psicina si 3 etaje sau un apartament in care incap 4 famili, s-ar putea sa nu gasesti vreo bucurie prea mare in jucaria asta insa, daca stai intr-un apartament mic din Bucuresti sau mai rau, intr-o garsoniera, o camera de camin sigur vei simti diferenta!

Nyko Zoom este un accesoriu foarte simplu cu o rama de plastic care imediat ce a fost prinsa de Kinect este functional si poti sa iti inviti prietenii la un joc. Nu are nevoie de drivere, de calibrare sau o instalare speciala si este ideal pentru jucatorii care nu au mult spatiu de joaca in casa. Nyko Zoom se bazeaza pe lentile wide-angle care pot modifica modul in care lentila Kinectului percepe distanta, de aici au pornit si ingrijorarile cu privire la exactitatea de miscare si de urmarire a senzorului. Cei care au testat deja dispozitivul de remarcat faptul ca Nyko Zoom nu are vreun efect negativ de maximizare asupra senzorul Kinect, dar fotografiile capturate de senzorul in timpul jocului au avut un efect ochi de peşte.

Nyko Zoom  a fost initial planificat pentru lansarea in aceasta luna dar, potrivit celor de la  Nyko,  datorita cererilor coplesitoare de la consumatori si comercianti producatorul a fost nevoit sa produca mai multe unitati. Din pacate, acest lucru inseamna ca Nyko Zoom  nu va fi disponibil pe 23 august ci a fost planificat pentru lansare pe 13 septembrie.