GALAXY Note II
Noutati

Fii creativ si diferit cu GALAXY Note II!

GALAXY Note II

Cel mai performant smartphone te provoaca sa fii creativ

Berlin, Germania – 29 august 2012 – Samsung a lansat in cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked, la IFA Berlin, noul GALAXY Note II, care duce inovatia specifica categoriei GALAXY Note la un nivel superior. Noul Samsung GALAXY Note II le ofera consumatorilor experiente unice si in acelasi timp posibilitatea de a crea continut personalizat, devenind astfel smartphone-ul de ultima generatie care incurajeaza creativitatea.

Anul trecut, la IFA, am lansat GALAXY Note, produs care a inaugurat o noua categorie de dispozitive mobile smart. Anul acesta, tot in cadrul IFA, sunt onorat sa anunt GALAXY Note II, care ii va incuraja pe utilizatori sa-si dezvaluie latura creativa. Bucurandu-se de o experienta vizuala remarcabila si functii unice si diverse, utilizatorii pot gasi cu ușurința informatii si capta mai rapid ideile, isi pot exprima gandurile liber si gestiona sarcinile mult mai eficient. Acest dispozitiv a fost creat cu scopul de a le da sansa tuturor utilizatorilor sa fie creativi, oferindu-le acestora experiente mai bogate in activitatile zilnice,” a declarat JK Shin, Presedinte al Diviziei de Comunicatii Mobile si IT a Samsung Electronics.

De la prezentarea categoriei GALAXY Note, Samsung a continuat sa imbunatateasca si sa extinda experientele oferite de aceste produse. In mai 2012, Samsung a introdus ‘Premium Suite‛, pachetul software de upgrade, pentru a imbogati experientele utilizatorilor. Cu sistemul de operare Ice Cream Sandwich, Samsung a prezentat noi functii, precum Shape Match si Formula Match, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se exprima liberi, atat in viața personala, cat și in cea profesionala. De asemenea, in luna august, Samsung a extins familia GALAXY Note cu noul GALAXY Note 10.1, care se remarca prin display-ul mare de 10.1 inci, functia Multiscreen, pentru o experienta de multitasking mai bogata, si alte functii optimizate, care ofera noi posibilitati de sporire a eficientei, creativitatii si abilitatilor de invatare ale utilizatorilor. Prin noile imbunatatiri aduse categoriei GALAXY Note, Samsung GALAXY Note II ii ajuta pe utilizatori sa-si dezvaluie latura creativa, prin faptul ca acestia pot sa gaseasca informatii mai rapid si in acelasi timp sa isi exprime ideile intr-un mod mai organizat si eficient.

Experienta vizuala perfecta

GALAXY Note II prezinta un display HD Super AMOLED de 5,5” (140,9mm), oferind claritate vizuala la cel mai inalt nivel. Raportul de 16:9 al ecranului le asigura utilizatorilor o experienta de vizualizare optima a continutului video, perfecta pentru urmarirea acestuia in format HD. In plus, ecranul de dimensiuni mari permite mai multa claritate si in acelasi timp afisarea unor culori intense. De asemenea, lizibilitatea a fost imbunatatita semnificativ. Totodata, utilizatorii pot sa realizeze mai multe sarcini in acelasi timp datorita portabilitatii sporite a GALAXY Note II si a ecranului mai mare.

Multitasking superior

Functia Air View iti permite sa previzualizezi, cu ajutorul S Pen-ului, emailul, S Note-ul, S Planner-ul, galeriile de imagini sau fisierele video, fara sa mai fie nevoie sa le deschizi. Acest lucru permite o cautare mai usoara, cat si vizualizarea informatiilor in detaliu fara tranzitii ale ecranului.

Datorita experientei de vizualizare uimitoare oferite de ecranul generos al GALAXY Note II, functia Popup Note extinde conceptul de ‘Pop up play’, permițandu-le utilizatorilor sa deschida instant aplicatia S Note, oriunde pe ecran, precum o fereastra pop-up. De exemplu, cand un utilizator activeaza S Pen in timpul unui apel telefonic, aplicatia S Note apare automat pe ecran, oferindu-i acestuia posibilitatea de a nota rapid un mesaj personal.

In plus, noua functie gestuala pentru pad-uri, Quick Command permite activarea rapida, cu ajutorul S Pen, a aplicatiilor folosite cel mai des. Comanda de tip pad apare ori de cate ori utilizatorul gliseaza vertical ecranul cu butonul dedicat al S Pen-ului apasat. Utilizatorii pot trimite rapid email-uri, pot initia apeluri sau cauta o locatie, schitand marcaje predefinite pe tabela de comanda sau inregistrand un marcaj unic ce le permite accesul rapid.

De asemenea, utilizatorii pot impartași experiențele personale cu ajutorul aplicației Screen Recorder. Aceasta permite utilizatorilor sa inregistreze o secventa intreaga de actiuni de pe ecranele lor, precum modul de functionare a unei aplicatii, pe care apoi o pot trimite prietenilor.

Instrumente creative remarcabile – Funcții avansate ale S Pen si S Note

Noul S Pen este mai lung, mai subtire si prezinta un design ergonomic special creat pentru un control perfect. Prin urmare, acesta poate fi utilizat intr-un mod mai precis, confortabil si natural, asemanator cu experienta scrisului de mana.

Functiile avansate ale S Pen ofera, totodata, posibilitatea de a capta idei pe loc sau de a combina scrisul de mana cu informatii digitale, direct pe ecran. Doar prin simpla apasare a butonului dedicat S Pen, smartphone-ul recunoaste automat intentia de a decupa sau de a edita continutul selectat pe ecran. Functia Easy Clip le permite utilizatorilor sa sublinieze si sa decupeze orice continut de pe ecran in orice forma doresc, sa-l salveze, distribuie sau sa-l ataseze pe un alt document. De indata ce utilizatorii au decupat imaginea, acestia au libertatea de a o edita folosind alte culori, umbre sau chiar atasand propriul scris de mana. Acest lucru se realizeaza rapid si usor.

O alta funcție deosebita denumita Idea Visualizer permite utilizatorilor sa introduca ilustrații prin scrierea de mana a mesajelor-cheie pe S Note. Aceasta genereaza ilustrații care se potrivesc notițelor. Idea Visualizer este o funcție captivanta de ilustrare ce permite utilizatorilor sa se exprime, sa se organizeze și sa vizualizeze ideile intr-o maniera mai creativa și inovatoare. Mai mult, utilizatorii pot chiar sa personalizeze și sa adauge in librarie propriile ilustrații.

Performanta sporita

Galaxy Note II este echipat cu o tehnologie hardware de top, care genereaza crearea eficienta de continut, abilitatile de sharing si multitasking. Procesorul puternic Quad-Core de 1.6GHz si conectivitatea HSPA Plus sau 4G LTE ofera mutitasking accesibil, tranzitii rapide ale ecranului, cautare mai rapida si eficienta, precum si un timp mai rapid de lansare a aplicatiilor. GALAXY Note II beneficiaza de sistemul de operare Android™ 4.1, JellyBean, care prezinta capacitati grafice extraordinare si un upgrade pentru serviciile Google Now, inclusiv noi functii, precum si cautare in functie de context. GALAXY Note II este disponibil cu trei tipuri de memorie, de 16 GB, 32 GB si 64 GB, si ofera posibilitatea de extindere prin intermediul unui slot micro SD. Datorita bateriei de 3.100mAh, utilizatorii se pot bucura de continut multimedia, pot fi productivi si pot schita idei pentru un timp mai indelungat.

GALAXY Note II prezinta o camera principala de 8 Megapixeli si una secundara, frontala, de 1,9 megapixeli cu posibilitatea de inregistrare video HD. Camera prezinta functii, precum Buddy Photo Share, Burst Shot si Best Photo, care au fost introduse si pe GALAXY S III. Utilizatorii pot, de asemenea, sa personalizeze fotografiile prin inserarea de notițe pe spatele imaginii folosind S Pen. Notițele Foto scrise de mana (Handwritten Photo Notes) pot fi impartașite cu prietenii in format jpg.

Disponibil in culorile alb perlat sau gri titan, Samsung GALAXY Note II va fi lansat in octombrie pe pietele principale din Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

Samsung GALAXY Note II va fi expus la standul Samsung la IFA 2012 de pe 31 august pana pe 5 septembrie.

Detalii complete, conținut video și imagini ale produselor sunt disponibile pe microsite-ul Samsung IFA 2012 http://samsungifa2012.com sau pe site-ul de mobile: m.samsungifa.com.

Specificatiile Samsung GALAXY Note II

Samsung Galaxy Note 2