Philips-40PFL7007K
Reviews

Review noul Smart TV Philips 40PFL7007K

Philips-40PFL7007K

Cu sprijinul eMag azi va prezentam noul smart TV de la Philips cu tehnologia smart LED de 40 inch din seria 7000 avand codul de produs 40PFL7007K/12.

Spre deosebire de modelele anterioare, acest model vine tehnologia AMBILIGHT SPECTRA 2 care ofera nuante de culori apropiate de cele ale imagini televizorului proiectand pe peretele din spate un halo de lumina din lateralele din spatele televizorului.

O alta noutate este telecomanda care include pe partea din spate o tastatura integrata cu senzor gyro deci nu trebuie sa va faceti griji ca atingeti butoanele de pe cealta parte si care poate fi folosita cu usurinta fara a mai fi necesara conectarea altei tastaturi de PC.

La achizitia televizorului in cutie veti gasi doar o singura pereche de ochelari 3D, motiv pentru care va recomandam sa va achizitionati inca cel putin o pereche pentru suma de maxim 430 ron.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P5rLIg3rb_k[/youtube]

SPECIFICATII TEHNICE

Modelul prezentat are un ecran cu o diagonala de 102 cm, adica 40 de inch cu rezolutie full HD 1920 x 1080p. Aspectul carcasei este unul placut , subtire cu finisaje din aluminiu.

Televizorul este modelul smart 3D LED cu tehnologie de conversie a imaginii, utilizand tehnologia ACTIVE 3D, 3D MAX CLARITY 700 ce ofera o experienta de vizionare 3D impecabila la rezolutii mari si reglarea adancimii 3D.

Televizorul Philips ne ofera conversie de inalta calitate in timp real pentru orice continut 2D la atingerea unui buton. Totodata asigura afisarea subtitrarilor la o profunzime constanta si elimina erorile precum aparitia fundalului in prim-plan.

Acum jocurile de pe console pot fi jucate in doi pe ecran complet pentru fiecare jucator, cu ajutorul ochelarilor 3D. Televizorul are un contrast dinamic de 500.000:1, cu caracteristici superioare de imagine, pixel precise HD si perfect motion rate de 800HZ, datorita procesorului dual-core.

Noul standard PMR Philips reda vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion si o formula unica de procesare, pentru o claritate de neegalat a miscarii.

Pe partea de sunet are doua difuzoare de 20 de W situate in suportul piciorului fiecare cu un sunet clar, echilibrare automata a volumului si surround.

PLUS

– Difuzoarele incorporate in stand sunt destul de puternice si pot reda bine filme fara sa aveti nevoie de boxe externe.

– Conversia din 2D a emisiunilor sau filmelor preferate in 3D este foarte reusita, iar posturile online pentru cei care au viteza la net arata bine.

– Telecomanda include pe spate o tastatura qwerty usurinta fara a mai fi necesara cumpararea unei alte tastaturi.

MINUS

– O singura pereche de ochelari.

– Televiorul nu a putut reda sunetul pe un media player E-Boda HD for all 500Plus.

CONCLUZIE

Modelul prezentat este un televizor reusit avand un design frumos cel face sa se incadreze foarte bine in sufrageria sau camera dvs.

Pentru aproximativ 6.400 ron poti achizitiona noul smart-TV PHILIPS 40PFL7007K de la eMag.

Nu veti regreta alegera facuta, deoarece televizorul este unul smart 3D performant, iar calitatea materialelor folosite la realizarea lui este una premium.

 Urmariti concluziile noastre in review-ul video si asteptam parerile voastre!