Huawei Ascend Y201 Pro
Noutati

HUAWEI Ascend Y 201 pro – Mic inseamna frumos

Huawei Ascend Y201 Pro

Berlin, Germania, 3 septembrie 2012 – HUAWEI prezinta HUAWEI Ascend Y 201 pro, urmasul popularului model HUAWEI Ascend Y 200. Micutul smartphone ruleaza pe platforma Android 4.0 si integreaza o serie de functii si tehnologii noi, in comparatie cu versiunea anterioara.

Datorita celei mai recente versiuni de Android, noul smartphone HUAWEI are acum o multime de functii practice: multitasking simplu, trimitere eficienta de mesaje, ecrane ce pot fi personalizate si o multitudine de functionalitati interactive care il fac extrem de versatil si usor de utilizat.

Ascend Y 201 vine cu noua versiune a sistemului de operare Android si cu o varietate de functii utile– de la deschiderea usoara a programelor pana la acces mai usor la contul de Google mail. – la un pret accesibil. Cu functii similare ca si cele ale colegilor mai mari, Ascend Y 201 este telefonul perfect pentru cei care fac primii pasi in universul smartphone-urilor.

„Obiectivul nostru este sa oferim fiecarei clase de smartphone-uri HUAWEI standarde de ultima generatie. HUAWEI Ascend Y 201 pro este exemplul perfect, integrand o gama larga de dotari la un pret mai mult decat accesibil”, declara Lars-Christian Weisswange, Vicepresedinte HUAWEI Technologies, Device Europa de Vest.

Ascend Y 201 se mandreste si cu caracteristicile sale tehnice, incorporand un procesor de 800 MHz, o rezolutie a ecranului de 320 x 480 pixeli (HVGA) si 512 MB memorie interna, cu posibilitate de marire pana la 32 GB. Cu o memorie de peste 4 GB ROM, Ascend Y 201 are destul spatiu pentru aplicatiile descarcate de utilizatori din Google Play Store. Tot continutul este redat la o calitate a imaginii ireprosabila pe un ecran touchscreen IPS de 8.9 cm (3.5 inch).

Mai mult, camera integrata de 3.2 MP este pregatita sa faca fotografii si filmulete oricand si oriunde, pentru ca acestea sa fie impartasite apoi cu prietenii pe retelele de socializare. Bateria Li-ion de 1400 mAh rezista pana la cinci ore timp de vorbire si 500 de ore in standby. Microfonul dual livreaza o acustica superba pentru convorbiri fara bruiaje.

HUAWEI Ascend Y201 pro va fi disponibil in Romania incepand cu noiembrie 2012, in varianta de culoare negru, la pretul recomandat de 129 euro, fara abonament.