FIFA 20
Jocuri

Astazi se lanseaza global FIFA 20

FIFA 20

Electronic Arts lanseaza astazi FIFA 20, cea mai noua editie a popularei francize de jocuri video sport. Jocul este dezvoltat de studiourile EA din Bucuresti si Vancouver si este disponibil global pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

“Acest an a adus mai multe oportunitati deosebite, avand in centru dorinta noastra de a le oferi fanilor din intreaga lume cea mai buna experienta FIFA. Astfel, FIFA 20 introduce un mod de joc complet nou, VOLTA FOOTBALL, care readuce fotbalul in strada si le ofera jucatorilor noi optiuni de a se bucura de cel mai popular sport din lume. De asemenea, echipa noastra din Romania a lucrat alaturi de colegii din Vancouver la noile functionalitati ale modurilor Cariera si Ultimate Team, cat si la aducerea a numeroase inovatii in gameplay. In plus, anuntul cel mai important pentru romanii pasionati de fotbal este includerea Ligii 1 in FIFA 20, o noutate pe care suntem mandri ca am putut-o oferi fanilor din tara noastra”, a declarat Andrei Lazarescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA Romania.

Electronic Arts Romania este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care opereaza in Romania si unul dintre cele doua studiouri la nivel global unde este dezvoltata francize FIFA, alaturi de studioul EA Vancouver din Canada. EA Romania este prezenta local din 2006, perioada in care a dezvoltat mai multe titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed, UFC si NBA. Echipa multidisciplinara de romani care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producatori, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artisti grafici, experti UX, analisti QA si multe altele.

FIFA 20 prezinta numeroase noutati si, in mod special pentru fanii romani, include in premiera Liga 1 din Romania – toate cele 14 cluburi de fotbal romanesti care joaca in Liga I in sezonul 2019-2020, jucatorii din Liga I din Romania, echipamentele oficiale, blazoanele si mingea oficiala de meci pentru Liga 1. De asemenea, noutatile includ 3 noi fotbalisti romani recreati autentic in joc – George Tucudean, George Puscas si Alexandru Mitrita.

In plus fata de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul inapoi in strada intr-un mod autentic si creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucatorii vor avea posibilitatea sa-si exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea si autenticitatea meciurilor de fotbal restranse, jucate pe strazi, in sali de spot si pe terenuri de futsal din intreaga lume.

In acest an, FIFA 20 ridica stacheta si la nivel de gameplay si aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numita Football Intelligence, ce se bazeaza pe trei noi functionalitati: Authentic Game Flow, Decisive Moments si Ball Physics.
Jucatorii vor putea si sa modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovatii din cel mai autentic mod de Cariera de pana acum. FIFA 20 ofera posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodata, cat si de a avea manageri de sex feminin, o premiera in istoria francizei. Jucatorii vor avea astfel impact direct asupra moralului si performantei echipei lor prin conferinte de presa interactive, schimbari ale echipei de start, discutii unu la unu si multe altele.

FIFA Ultimate Team vine de asemenea cu o serie de noi functionalitati, inclusiv noi experiente sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care ofera jucatorilor noi provocari, impreuna cu noi modalitati de a progresa si a personaliza echipa pe masura ce avanseaza in joc. Pe langa readucerea lui Gheorghe Hagi, in modul Ultimate Team au fost adaugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane si Andrea Pirlo.