alcatel-lucent
Stiri

Alcatel-Lucent preia Mformation si devine lider in managementul terminalelor

alcatel-lucent

Alcatel-Lucent a achizitionat Mformation, unul dintre principalii furnizori de solutii de securitate si managementul terminalelor in retelele mobile si IoT, destinate operatorilor de telefonie mobila, furnizorilor de servicii si mediului enterprise.

Alcatel-Lucent va integra compania Mformation in divizia sa numita IP Platforms, oferind furnizorilor de servicii si mediului enterprise o platforma eficienta pentru mentinerea controlului securitatii pentru conexiunea IoT, independent de aplicatii, cu adresabilitate extinsa in industrii precum: auto, ingrijire a sanatatii, servicii publice, productie si sisteme de automatizare.

Cu software-ul dezvoltat de Mformation, serviciile oferite de Motive Customer Experience Management (CEM) vor fi extinse la solutii integrate si eficiente de tip end-to-end pentru managementul terminalelor, destinate retelelor de acasa, mobile si enterprise. Capabilitatile end-to-end vor adresa importanta tot mai mare a unei conexiuni mai rapide si sigure pentru cele 70 de miliarde de dispozitive care vor fi conectate la Internet in 2020 si vor face fata complexitatii retelelor convergente care se vor inmulti odata cu implementarea 5G.

Interesul pentru solutiile de securitate este in crestere in contextul virtualizarii retelelor, pe masura ce terminalele wireless devin pilonii masinilor tot mai complexe omniprezente in fiecare aspect al vietii, iar dispozitivele conectate fara interventie umana depasesc de zece ori populatia lumii. Doar in ultimele sase luni, peste 50 de milioane de terminale conectate la IoT au fost victime ale amenintarilor informatice. Integrarea portofoliului Motive cu software-ul dezvoltat de Mformation le va permite operatorilor de retele gestionarea oricarui tip de terminal (sau senzor).