Stiri

Geoffrey Hantson, speaker la ICEEfest, va sustine un VIP workshop!

Geoffrey Hantson

Geoffrey Hantson, unul dintre cei mai renumiti creativi la nivel mondial va gazdui un VIP workshop la ICEEfest, organizat in exclusivitate de FCB Bucharest pentru partenerii agentiei.

In cadrul workshopului de la ICEEfest Geoffrey va sustine o prezentare pe tema “Creativity is the new normal”, in timpul careia le va vorbi participantilor despre necesitatea unei abordari creative in comunicare.

“Traim vremuri fantastice pentru creativitate. Nu pentru ca dintr-o data toata lumea a prins curaj ci pentru ca nu mai exista o alta cale pentru a obtine un reach de proportii”, sustine Geoffrey.

Geoffrey Hantson va sosi la Bucuresti in perioada 11-12 iunie pentru a participa la editia 2015 a ICEEfest.

Geoffrey Hantson este unul dintre vizionarii digitalului creativ si strategic la nivel mondial si unul dintre cei mai asteptati speakeri de la ICEEfest 2015. Pe data de 11 iunie acesta va sustine un workshop in cadrul festivalului la sesiunea ,,The Spectacular World of Creativity”.

Geoffrey Hantson, in varsta de 42 de ani, este Chief Creative Officer la Happiness (Bruxelles, Saigon) si face parte din consiliul global de creatie al retelei FCB. Geoffrey a facut primii pasi ca director de creatie la Duval Guillaume in 2006. In anul 2010, Geoffrey a fost numit ,, creativul anului” si atât in 2012, 2013 si 2014 agentia unde lucra a fost numita ,,agentia de creatie a anului” in Belgia. In ultimii 3 ani a adunat 27 de Cannes Lions, dintre care 11 de aur, iar compania lui a fost numita agentia anului la categoria Media. De asemenea, la festivalul Eurobest a câstigat un numar uimitor de premii, mai exact, 42, printre care 3 Grand Prix si 9 de aur, in ultimii trei ani. In anul 2012, Business Insider a declarat despre Geoffrey ca se afla in top 25 cele mai creative persoane din publicitate (la nivel global). In 2013 a ajuns chiar pe primul loc in top, el fiind responsabil pentru unele dintre cele mai apreciate campanii de publicitate, la nivel mondial. Geoffrey Hantson este autorul campaniei TNT nominalizate de YouTube in topul celor mai importante campanii video din ultimii 10 ani.