Telefoane Mobile

OPPO a lansat cel mai nou smartphone pliabil Find N2 Flip în România.

 

OPPO, partenerul oficial de smartphone al UEFA Champions League, a lansat cel mai recent smartphone pliabil, Find N2 Flip, în România. Telefonul este disponibil până pe 31 martie într-un pachet care include o husă specială și o pereche de căști OPPO Enco X2. Find N2 Flip este primul telefon pliabil de la OPPO lansat în Europa. Evenimentul de lansare a avut loc la Galeria Kulterra din București, alături de o expoziție de artă a artistei contemporane Arina Bican.

Find N2 Flip este un dispozitiv de înaltă performanță și compact, care oferă un ecran mare, cu cele mai mari ecrane principale și secundare disponibile pentru un telefon pliabil. De asemenea, are cea mai rapidă încărcare, cea mai mare baterie pentru un telefon flip și o balama care poate rezista la peste 400.000 de pliuri. Telefonul are un ecran AMOLED E6 de 6,8 inchi cu un raport de aspect de 21:9 și o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz. Telefonul are, de asemenea, cel mai mare ecran secundar din industrie, care poate accesa diverse funcții precum notificări și fotografie.

Telefonul are cea mai mare baterie și cea mai rapidă încărcare disponibilă pentru un telefon flip, cu tehnologie SUPERVOOC de 44W care poate încărca bateria de 4300mAh până la 50% în doar 23 de minute. Find N2 Flip este echipat cu cel mai recent hardware, un procesor puternic MediaTek Dimensity 9000+ și un sistem de cameră bazat pe senzorul Sony IMX890. Camera principală are 50MP și un obiectiv f/1.8, în timp ce camera selfie are o funcție dublă de previzualizare care permite o încadrare ușoară.

OPPO promite că pachetul Find N2 Flip, care include o carcasă specială și o pereche de căști OPPO Enco X2, va fi primit cu entuziasm de publicul din România.

OPPO Find N2 Flip este primul model din portofoliul companiei echipat cu sistemul de operare ColorOS 13, care oferă patru ani de actualizări majore ColorOS și cinci ani de actualizări de securitate.