Creative
Telefoane Mobile

Creative Technology a lansat in Romania noile sale produse

Creative

Creative Technology, a lansat in Romania o serie de noi produse, printre care se numara placi de sunet externe, casti wireless, boxe portabile, precum si noi gear-uri de gaming.

Placi de sunet externe Sound Blaster

Din binecunoscuta gama, Creative aduce in Romania modele Sound Blaster PLAY! 3, Sound Blaster Omni Surround 5.1 si Sound Blaster X7. Sound Blaster PLAY! 3 este o placa de sunet cu conectare prin USB, care ofera atat un convertor analogic digital, cat si un amplificator pentru casti.

Sound Blaster X7 reprezinta ultimul upgrade pentru pro-gameri si entuziasti audio. Acest echipament audio de inalta rezolutie (HRA) functioneaza ca un USB DAC extern si amplificator audio puternic, conectivitate Bluetooth cu latenta redusa si decodor Dolby Digital. De asemenea, microfonul incorporat(CrystalVoice™), ofera o inregistrare vocala clara, oferind totodata si o intrare de 3,5 mm pentru microfon.

Casti wireless

Din segmentul de casti wireless, compania ofera modelele Aurvana® Platinum si Aurvana® Gold , Creative Hitz WP380, Sound Blaster JAM SI Creative Outlier Sports.

Aurvana® Platinum si Aurvana Gold este setul premium de casti Creative, care ofera un sunet de inalta performanta. Trebuie mentionat aici existenta functiei ShareMe, o tehnologie avansata care permite conectarea simultana la aceeasi sursa de semnal audio, a doua casti wireless Creative cu functii ShareMe. Castile Creative Aurvana Platinum si Aurvana Gold includ si alte caracteristici impresionante, cum ar fi conectivitatea Tap & Play Near Field Communication (NFC), anularea zgomotului activ, conectivitatea Creative Multipoint si suport pentru codec-uri avansate Bluetooth.

Creative Hitz WP380 dispune de multe dintre tehnologiile avansate incluse si in gama Creative Premium Aurvana. Astfel, regasim si aici noua tehnologie ShareMe si interfata de comunicare Near Field Communication (NFC).

Castile dispun de Tap & Play Near Field Communication, suport pentru codecurile Bluetooth avansate si posibilitatea de conectare simultana la doua dispozitive inteligente, cum ar fi un smartphone/tableta. Cu aceste capacitati avansate, Creative Hitz WP380 este una dintre cele avansate casti wireless din piata.

Sound Blaster JAM au conectare prin Bluetooth, sunt usoare si puternice, au o autonomie mare, oferind utilizatorilor de smartphone un sunet perfect pentru muzica, filme, jocuri si comunicatii in miscare.

Boxe portabile

Noile model din gama Creative Technologies includ o serie de produse din care fac parte modelele Sound Blaster Free, Creative MUVO 2c, Creative MUVO 2, Creative Halo, Sound Blaster Roar Pro, Creative iRoar Go si Creative Woof3.

Sound Blaster FRee este o boxa portabila multifunctionala cu conectivitate Bluetooth si radiatoare pasive duble, care ofera un sunet excelent cu un bas puternic.

Sound Blaster FRee poate fi plasata atat orizontal pentru redare stereo, cat si vertical pentru sunet de 360 de grade. Acest difuzor puternic, dar usor, are forma cilindrica si este suficient de mic pentru a se potrivi perfect utilizatorului dinamic. Boxa este rezistenta la umezeala si integreaza un player MP3, ideal pentru redare autonoma a melodiilor preferate, folosind doar un simplu card microSD de pana la 32 GB.

Boxele Creative MUVO 2 si 2c sunt doua difuzoare capabile sa reziste foarte bine la praf si stropi de apa. Difuzoarele sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor de smartphone si tablete o solutie mica, dar puternica. Atat MUVO 2 cat si 2c permite utilizatorilor sa conecteze un al doilea difuzor wireless pentru a acoperi o zona mai mare.

Creative Halo ofera performante audio impresionante si o experienta vizuala de neegalat. Utilizatorii pot alege dintre cele 12 modele de efect halo care pot fi activate prin apasarea unui buton. Sub capota, Creative Halo dispune si de un woofer pasiv, oferind un sunet surprinzator cu bas puternic. Panoul frontal luminos are un design minimalist, futurist, care pare sa provina dintr-un film sci-fi.

Sound Blaster Roar Pro este o boxa puternica, compacta, cu conectivitate Bluetooth, realizata pentru divertisment audio si utilizare profesionala. In comparatie cu Sound Blaster Roar Classic, Sound Blaster Roar Pro ofera caracteristici imbunatatite pentru o performanta audio mai buna, o durata de viata a bateriei de pana la 10 ore si un comutator de diapozitive care permite utilizatorilor sa selecteze diferite profiluri audio (Warm, Neutral si Energetic). Desi este mica si compacta, boxa are de fapt 5 iesiri, un subwoofer si difuzoare duale de inalta frecventa.

Gaming

Creative aduce in Romania si o gama de dispozitive pentru gaming, din care fac parte Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse, Sound BlasterX Katana Multi-channel Gaming Soundbar, Sound Blaster Vanguard K08 RGB Mechanical Gaming Keyboard, boxele Sound BlasterX Kratos S5 si S3, castile Sound BlasterX H7 Tournament Edition, Sound BlasterX AlphaPad si Sound BlasterX H5- Professional Analog Gaming Headset.

Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse are la baza un senzor PixArt PMW3360 IR si un MCU de 32 de biti de mare viteza si se mandreste cu o viteza de interogare de 1000 Hz si 12000 DPI nativ. Modelul are 7 butoane complet programabile, inclusiv un buton de sniper dedicat si un comutator DPI cu 3 nivele.

Sound BlasterX Vanguard K08 este prima tastatura de jocuri creata de producator. Ea dispune de switch-uri mecanice personalizate, dezvoltate impreuna cu OMRON. Cu o durata de viata de 70 de milioane de actionari, tastele sunt ultra-responsive si construite pentru a rezista. Acestea sunt optimizate pentru a functiona cu 25% mai rapid, astfel incat jucatorii sa poata declansa comenzi la o viteza mai mare si sa execute mai multe apasari de taste, totul cu mai putine erori.