Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra vine cu cel mai avansat si inteligent sistem de camere

Samsung prezentat Galaxy S21 Ultra, un smartphone premium care impinge granitele a ceea ce poate un smartphone sa faca. Galaxy S21 Ultra vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere si cu cel mai inteligent si luminos display produs vreodata de Samsung. Productivitatea si creativitatea vor cunoaste noi dimensiuni cu ajutorul S Pen-ului, care vine pe seria Galaxy S pentru prima data.

„Galaxy S21 Ultra este un alt exemplu care demonstreaza angajamentul Samsung pentru inovatii semnificative, care imbunatatesc viata oamenilor si care ii incurajeaza sa isi exprime adevarata personalitate. Tinand cont de cat de indispensabila a devenit tehnologia pentru noi in ultima perioada, am vrut sa facem un salt inainte si sa depasim limitele a ceea ce un smartphone poate sa faca”, a declarat TM Roh, presedinte si Head of Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

Galaxy s21 eries pink violet black

Inovatie incredibila, design exceptional

Seria Galaxy S21 are un design care o diferentiaza de alte smartphone-uri. Vine cu un nou ansamblu de camere (Contour Cut Camera) care se integreaza perfect in spatele de metal al telefoanelor, oferind un design frumos, estetic. Galaxy S21 Ultra este disponibil in culorile Phantom Black si Phantom Silver si are un finisaj mat, care ii ofera un design premium. Galaxy S21 Ultra ofera o durabilitate imbunatatita datorita Corning Gorilla Glass Victus, cea mai dura sticla de pana acum.

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al seriei Galaxy S21, ce vine cu un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Este cel mai inteligent display creat de Samsung. Pentru prima data, utilizatorii nu mai trebuie sa decida dintre o rata de improspatare de 120Hz si un display Quad HD + — pe S21 Ultra, le puteti alege pe ambele. Rata de reimprospatare a ecranului se ajusteaza la tipul de continut pe care il vizionati, de la 10Hz la 120Hz, permitandu-va sa va bucurati de cea mai buna calitate a imaginii, dar echilibrand consumul de energie al bateriei. Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra ofera o imagine cu 25% mai stralucitoare la o lumina maxima de 1.500 niti, cea mai stralucitoare de pe un smartphone Galaxy. Cu un raport de contrast imbunatatit cu 50%, acesta ofera imagini clare, captivante, chiar si atunci cand va aflati in exterior. Similar cu Galaxy S21 si S21 +, Galaxy S21 Ultra vine cu protectia Comfort Shield, pentru a reduce oboseala ochilor.

Cea mai buna experienta a camerei foto oferita de Samsung

Galaxy S21 Ultra ofera cel mai avansat sistem de camere, astfel incat sa puteti face fotografii uimitoare, la aceeasi calitate la care ati obtine poze intr-un studio, in diferite conditii de iluminare si setari, sau sa puteti inregistra si edita videoclipuri cu ajutorul unor functii alimentate de inteligenta artificiala.

Camera principala (ultra-wide, wide si dual telephoto) dispune de un senzor pro de 108MP imbunatatit, cu care puteti face fotografii HDR de 12 biti, culorile fiind 64 de ori mai bogate si cu un interval dinamic ridicat, de trei ori mai puternic. Pentru prima data, pe un smartphone Galaxy, puteti fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele, inclusiv pe cele patru camere din fata si din spate, astfel incat sa puteti schimba perspectiva, dar calitatea sa ramana aceeasi. In plus, cu optiunea de fisier RAW de 12 biti, nu veti pierde niciun detaliu la editarea fotografiilor.

Cand folositi zoom-ul S21 Ultra, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la sacrificarea claritatii. Galaxy S21 Ultra are zoom spatial de 100x, care este alimentat de primul sistem dual Telephoto de la Samsung – unul optic 3x si unul optic 10x, ambele dotate cu Dual Pixel (2PD) AF – astfel incat sa puteti face fotografii chiar si cand va aflati departe de subiectul fotografiat.

Senzorul Bright Night imbunatatit al Galaxy S21 Ultra este un pas important pe care Samsung il face cand vine vorba de fotografia in conditii de lumina slaba. Cu Night Mode imbunatatit – reducerea zgomotului si tehnologia Nona-binning de 12 MP – puteti surprinde fotografii precum o camera slab luminata sau un peisaj pe timp de noapte – rapid, la calitate excelenta.

 

Galaxy s21 ultra black silver

Conexiune rapida intre dispozitive

Galaxy S21 Ultra continua angajamentul Samsung de a oferi tehnologie de ultima ora, precum Ultra-wideband (UWB) si introduce noi capabilitati de conectivitate care vor transforma modul in care interactionati cu device-urile.

Utilizatorii Galaxy S21 Ultra vor ca experienta pe care o au cu un flagship sa duca creativitatea si productivitatea la nivelul urmator. De aceea, pentru prima data pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experienta oferita de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. De la desen, la luarea de notite si pana la editarea fotografiilor si semnarea documentelor, va puteti bucura de experienta oferita de S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Folositi un S Pen existent de la Galaxy Note sau Galaxy Tab sau achizitionati un S Pen separat cu o carcasa compatibila.

Pentru o conectivitate mai buna si mai rapida, Galaxy S21 Ultra este unul dintre primele smartphone-uri care suporta Wi-Fi 6E. Va veti putea bucura de o lungime de banda mai mare si o conexiune mai rapida de internet, astfel incat sa puteti face streaming sau distribuiti continut extem de rapid. Cu o latenta ultra-scazuta 5G, S21 Ultra este construit pentru a oferi descarcare video rapida, conferinte video si streaming fara intreruperi.

Datorita capabilitatilor Ultra-wideband (UWB) incorporate in Galaxy S21 Ultra si S21+, veti putea folosi Galaxy S21 pentru a debloca automat usile masinii compatibile, fara sa fiti nevoiti sa scoateti cheile. Cu Galaxy S21 Ultra si Galaxy S21+ cu functie UWB, puteti utiliza, de asemenea, AR finder, pentru a trimite mesaje virtuale care permit celorlalti utilizatori de smartphone-uri Galaxy sa stie ca aveti nevoie de ajutor pentru a cauta un articol pierdut .

Cu SmartThings pe Android Auto, puteti utiliza si seria Galaxy S21 pentru a controla dispozitivele inteligente de acasa cand va aflati in masina. Conectand Galaxy S21 la masina compatibila cu Android Auto, puteti aprinde luminile de pe veranda sau chiar creste temperatura termostatului inainte de a va intoarce acasa, totul din masina.

Si pentru ca aveti nevoie de conexiuni neintrerupte si de durata pe intregul ecosistem de dispozitive conectate, Galaxy S21 Ultra foloseste tehnologia Dual Bluetooth care va ajuta ca device-urile conectate, precum Galaxy Buds Pro, sa consume mai putina baterie cu o conexiune stabila.

Camerele inovatoare, display-ul si functiile de conectivitate ale Galaxy S21 Ultra sunt alimentate de cel mai avansat procesor care a fost introdus pe un dispozitiv Galaxy. Ofera viteza mai mare, calcul avansat si o eficienta energetica mai mare. Iar cand bateria se descarca, Galaxy S21 Ultra poate ajunge la o incarcare de 50% in doar 30 de minute.

Ne bazam pe smartphone-urile noastre mai mult ca oricand, motiv pentru care protejarea informatiilor sensibile este mai importanta ca niciodata. Galaxy S21 este securizat de Samsung Knox Vault, platforma proprie Samsung de securitate de nivel chipset (SoC). Prin adaugarea de memorie securizata, rezistenta la manipulare, la procesorul Samsung securizat, Samsung Knox Vault adauga un nou nivel de protectie lui Galaxy S21.

Galaxy S21 introduce, de asemenea, un nou instrument pentru a va proteja si monitoriza confidentialitatea. Puteti elimina in siguranta informatiile despre locatie din fotografii inainte de a le distribui. Cu noua functie Private Share de pe Galaxy S21, puteti controla, de asemenea, cine primeste acces la continutul trimis si pentru cat timp.

Samsung Care+

Pentru mai multa liniste, profitati la maximum de noul Galaxy S21 cu Samsung Care +. Asigurarea include, printre altele, o sesiune personala de configurare cu Samsung Care+, asistenta dedicata 24/7 prin telefon sau chat, discount la reparatii ale display-ului, precum si garantie extinsa si acoperire in caz de daune accidentale. Puteti achizitiona Samsung Care+ de https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/.

Incepand cu 22 ianuarie, Galaxy S21 Ultra va fi disponibil pe samsung.com/ro, precum si la magazinele partenere. Galaxy S21 Ultra va fi disponibil in urmatoarele variante:

• Phantom Silver: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM
• Phantom Black: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM

Intre 14 si 28 ianuarie, utilizatorii pot precomanda noul Galaxy S21 Ultra si vor primi castile Galaxy Buds Pro cadou. Cei care comanda Galaxy S21+ si Galaxy S21 vor primi castile Galaxy Buds Live. Toti cei care comanda orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi si un Smart Tag cadou. Oferta va fi supusa unor termeni si conditii; mai multe detalii vor fi disponibile pe site.

Preturile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ si 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.