Telefoane Mobile

TP-Link intra pe piata smartphone-urilor sub brandul Neffos

Neffos

TP-Link marcheaza 20 de ani de activitate prin lansarea unei noi identitati de brand si a unei noi strategii care presupune extinderea portofoliulului de produse smart home, dar si lansarea pe piata dispozitivelor smartphone sub brandul Neffos.

”Dupa 20 de ani de prezenta exclusiva in domeniul networking, din care cinci in pozitie de lider la nivel global, venim pe piata cu o noua strategie care pune in prim plan dispozitivele smart pentru a raspunde mult mai bine cerintelor clientilor nostri si stilului lor de viata conectat. TP-Link este singurul producator de networking care isi concepe, produce si testeaza integral produsele exclusiv intern, lucru care se reflecta in fiabilitatea, calitatea si pretul produselor noastre.

Experienta dobandita pana acum ne ajuta sa ne extindem cu noi categorii din gama smart home, smartphone si a accesoriilor smart”, declara Hermes Song, director general TP-Link Romania.

TP-Link Logo

Odata cu noua strategie corporate, TP-Link isi lanseaza si o noua identitate vizuala care reflecta noua filozofie orientata catre client a companiei si un nou slogan – ”Reliably Smart” – ce subliniaza extinderea portofoliului cu produse din gama dispozitivelor inteligente.

“Echipele noastre de cercetare si dezvoltare au evoluat constant pentru a raspunde cerintelor a milioane de clienti. Acum incepem o noua etapa de dezvoltare in care oferim utilizatorilor dispozitive pentru un nou stil de viata conectat. In contextul extinderii portofoliului, am decis ca si brandul sa se transforme si sa reflecte mult mai bine angajamentul nostru de a oferi produse si experiente imbunatatite clientilor nostri”, declara Jeffrey Chao, chairman si presedinte TP-Link.

TP-Link introduce primele trei modele de telefoane

TP-Link anunta prima serie de smartphone-uri care include trei modele din gama high-end, mid si entry-level, dual SIM, LTE, cu sistem de operare Android.

Neffos C5Max

Modelul de top, Neffos C5 Max, are ecran IPS Full HD (1080p) de 5,5 inchi si ruleaza un procesor MediaTek MT6753 octa-core pe 64 de biti, tactat la 1,3GHz. Are o memorie RAM de 2GB, capacitate de stocare de 16GB si slot microSD pentru card de pana la 32GB. C5 Max are o camera principala de 13MP si o camera frontala de 5MP. Deschiderea mare a diafragmei F2.0 a camerei principale permite realizarea unor fotografii de calitate in orice moment al zilei. Bateria Li-Po de 3045mAh ofera o autonomie foarte buna. Carcasa telefonului este realizata din policarbonat, astfel ca dispozitivul cantareste doar 160 de grame.

Neffos C5

Modelul mid-range, Neffos C5, are un ecran IPS HD (1280p) de 5 inchi, ruleaza un procesor MediaTek MT6735 quad-core tactat la 1,3GHz, are 2GB de RAM si o capacitate de stocare de 16GB, ce poate fi extinsa cu pana la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Camera principala are 8MP, cu mod inteligent si 30 de filtre, precum si blitz dual-LED, iar camera secundara are 5MP.

Neffos C5L

Modelul entry Neffos C5L are un ecran de 4,5 inchi, rezolutie FWVGA (854x480p), procesor Snapdragon 210 quad-core tactat la 1.1GHz, 1GB RAM si 8GB capacitate de stocare, ce poate fi extinsa cu pana la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Acest model este dotat cu o camera principala de 8MP, o camera frontala de 2MP, ofera conectivitate LTE 4G si o baterie de 2000mAh.

Preturile recomandate pentru cele trei terminale sunt 899 lei pentru modelul C5 Max, 649 lei pentru modelul C5 si 429 lei pentru modelul C5L.