Telefoane Mobile

Ubisoft lanseaza Immortals Fenyx Rising

Ubisoft, unul dintre liderii in industria divertismentului, lanseaza Immortals Fenyx Rising, un nou titlu de tip open-world care imbina elemente de actiune, conflict si povesti inspirate de mitologia greaca. Ubisoft Bucuresti a dezvoltat aspecte care au impact la nivelul intregii experiente de joc, de la mecanici de gameplay, personaje si abilitati, sisteme de lupta, pâna la antagonistul Typhon si elemente din lumea jocului, cum ar fi apa.

IFR_ciclop

Immortals Fenyx Rising il are ca protagonist pe Fenyx, un semizeu inaripat a carui misiune este sa ii salveze pe zeii Greciei antice de la un destin sumbru. Folosindu-si abilitatile speciale, acesta lupta cu o serie de creaturi mitologice precum minotaurul, ciclopul sau cerberul – celebrul câine cu trei capete, dar si cu alti adversari, inclusiv cu Typhon, unul dintre cei mai puternici titani din mitologia greaca. Toate aceste personaje negative au fost aduse la viata cu ajutorul echipei de dezvoltare din România, care a lucrat la animatii, la abilitati, dar si la sistemul de lupta. Immortals Fenyx Rising aduce in portofoliul Ubisoft un titlu cu un stil artistic aparte si o poveste spusa cu mult umor de catre cei 2 naratori: Zeus si Prometeu.

IFR_minotaur

De asemenea, experienta de joc este imbogatita prin includerea unor probleme de logica pe care gamerii trebuie sa le rezolve. Studioul din Bucuresti a contribuit atât la realizarea mecanicilor folosite pentru descifrarea puzzle-urilor, cât si la anumite abilitati speciale ale personajului principal. Pe masura ce avanseaza, jucatorii il vor putea face pe Fenyx mai puternic si astfel isi vor continua progresul in cadrul celei mai noi productii Ubisoft.

IFR_puzzle
La asigurarea calitatii jocului au contribuit peste 70 de specialisti ai studioului local, care au fost implicati in testarea functionalitatii pe consolele curente, dar si pe cele din generatia nou-lansata.

IFR_Typhon

Immortals Fenyx Rising este partial dezvoltat de Ubisoft Bucuresti alaturi de studiourile Ubisoft din Quebec, Montreal, Singapore, Chengdu, Montpellier, Kyiv, Shanghai si Pune.  Jocul se lanseaza pe 3 decembrie pe platformele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch si PC. Mai multe informatii despre Immortals Fenyx Rising sunt disponibile pe https://www.ubisoft.com/en-gb/game/immortals-fenyx-rising.