Noutati

Big Apple și Superfood sunt noile sortimente de salate de la Eisberg

 

Eisberg lansează două sortimente noi de salată: Big Apple și Superfood, disponibile în Kaufland până la finalul lunii noiembrie, într-un pachet special de lansare.

Salata Big Apple cu spănăcel, mere și struguri – potrivită pentru o gustare plină de vitamine!

Spănăcelul este recunoscut pentru abundența de vitamine și minerale. Vitamina C ajută la susținerea sistemului imunitar, iar fierul și calciul contribuie la funcționarea normală a țesuturilor și sănătatea oaselor.

Salata Superfood cu spănăcel, quinoa și grâu spelta – o gustare super-nutritivă!
Grâul spelta și quinoa sunt recunoscute pentru calitățile nutritive excepționale fiind cerealele cele mai bogate în vitamine (A, B, C și E) și minerale (fier, magneziu, calciu și potasiu) și grăsimi bune: Omega-3, Omega-6. Specialiștii numesc aceste cereale super-alimente datorită procentului foarte mare de vitamine, enzime, minerale și aminoacizi. Un super-aliment poate avea până la 12 proprietăți benefice.

Pentru că senzonul rece se apropie cu pași repezi, vă reamintim de salata Crăciunița disponibilă doar în această perioadă a anului. Acest mix de sezon este format din endiviă, frisee, radicchio, morcov și sfeclă roșie.
Toate salatele sunt gata de consumat în orice combinații, pentru că #salatamergecuorice!