Business

Alina Melescanu este noul Marketing & PR Manager New Kopel Group

Alina MelescanuIncepand cu 1 iunie, Alina Melescanu este noul Marketing & PR Manager al New Kopel Group.In noua pozitie, Alina va propune si implementa strategia de comunicare interna si externa a primei companii de leasing operational din Romania si lider in industria locala auto. Anterior, Alina a ocupat functiile de Business Unit Director in cadrul Ogilvy Public Relations Bucharest si de PR Director al Rogalski Damaschin Public Relations.

“Urmand directia pietei, este un pas firesc in cariera mea si un mod deschis in care imi exprim atitudinea fata de evolutia profesionala. Am responsabilitatea dezvoltarii si comunicarii unui brand matur ca parte dintr-o echipa care simte si crede ca singurul raspuns potrivit pentru piata din Romania este “Always Yes!””, declara Alina Melescanu

Cu 13 ani de experienta in PR si comunicare, Alina s-a format ca profesionist activand in arii diverse precum consumer marketing, corporate communications, CSR, social marketing, crisis management, social media si influencers management pentru domenii precum FMCG, sanatate, leasing, financiar, imobiliar, constructii si energie.

Printre cele mai importante branduri din portofoliul Alinei se numara Deloitte, INTERAMERICAN, Metropolitan Life, Bayer, Pfizer, GSK, Spitalul Euroclinic, Reteaua Privata de Sanatate REGINA MARIA, Comisia Europeana, Parlamentul European, Ambasada Olandei, Colgate & Palmolive, Farmec – Gerovital, Plus Discount, Tassullo, PPD, Philips, BAT, Cramele Halewood, Proiectul Baneasa, Tiriac Imobiliare, Immochan, Sonae Sierra, Caroli Foods Group, RePower si Second Life.

In cadrul Rogalski Damaschin Public Relations, Alina a primit distinctii nationale si internationale precum:
• Golden Award for Excellence pentru “Băneasa Shopping City, cel mai asteptat mall din Romania!”;
• 2 Silver Awards for Excellence pentru Campania Institutului “Marius Nasta”, “Fumatul este o boala” si pentru Campania Interamerican, “Olimpici in asigurari”
• 2 IPRA Golden World Awards pentru proiectul “Virtual Life Bucharest, What a fun time to be here!”