Liga I FIFA 20
Jocuri

FIFA 20 va include Liga I din Romania

Liga I FIFA 20

EA SPORTS si Liga Profesionista de Fotbal din Romania au semnat un parteneriat prin care Liga I din Romania va fi inclusa in FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume.Creata de studiourile EA Bucuresti si Vancouver, FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019 si va include toate cele 14 cluburi de fotbal romanesti care joaca in Liga I in sezonul 2019-2020, impreuna cu 3 noi fotbalisti romani recreati autentic in joc – George Tucudean, George Puscas si Alexandru Mitrita.

Liga I FIFA 20

“Includerea Ligii I in FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitari pe care le-am primit din partea comunitatii FIFA din Romania si este o realizare de care sunt foarte mandri. Suntem incantati ca Liga I va fi «in the game»! Echipa EA Romania a lucrat foarte mult pentru acest lucru, impreuna cu colegii nostri de la EA Vancouver, asa ca speram ca toti jucatorii nostri romani vor fi multumiti de aceasta noua era a FIFA. Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania am reusit sa includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci si jucatorii din Liga I din Romania”, a spus Andrei Lazarescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, Electronic Arts Romania.

“Pentru Liga Profesionista Romana de Fotbal, includerea in Liga I in FIFA 20 este un moment istoric si o realizare de exceptie. Acesta subliniaza munca grea pe care am depus-o pentru a aduce fotbalul romanesc pe noi culmi. Parteneriatul nostru cu EA a creat ceva la care cred ca fanii au visat multi ani si suntem incantati ca am reusit sa transformam acel vis intr-o realitate. In numele Ligii Profesioniste de Fotbal, as dori sa multumesc EA SPORTS, studioului local, cluburilor, fanilor si Ligilor Europene pentru realizarea a ceea ce simtim este o etapa uimitoare pentru fotbalul romanesc si pentru fanii romani deopotriva”, a declarat Robert Pongracz, Vicepresedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania.

Liga I FIFA 20

In plus fata de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul inapoi in strada intr-un mod autentic si creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucatorii vor avea posibilitatea sa-si exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea si autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrans, jucate pe strazi, in sali de spot si pe terenuri de futsal din intreaga lume.

VOLTA FOOTBALL vine cu noi functionalitati care ii vor transpune pe jucatori in ritmul strazii, cum ar fi driblingurile si loviturile din voleu, noile animatii si miscarile dinamice ale mingii, pe care jucatorii le pot testa in locatii noi si unice din intreaga lume, intr-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fara portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 si Professional Futsal.

Liga I FIFA 20

Jucatorii vor putea incerca o noua experienta de narativa in VOLTA STORY si o noua experienta individuala conectata in VOLTA WORLD, prin meciurile Single Player impotriva echipelor generate de comunitate intr-o varietate de formate si locatii. Mai mult, jucatorii vor putea promova sau retrograda in modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucator versus jucator” permitandu-le sa infrunte echipele controlate de alti jucatori online.

FIFA 20 ridica stacheta si la nivel de gameplay si aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numita Football Intelligence, ce se bazeaza pe trei noi functionalitati: Authentic Game Flow, Decisive Moments si Ball Physics. Jucatorii vor putea si sa modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovatii din cel mai autentic mod de cariera de pana acum. FIFA 20 ofera posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodata, cat si de a avea manageri de sex feminin, o premiera in istoria francizei. Jucatorii vor avea astfel impact direct asupra moralului si performantei echipei lor prin conferinte de presa interactive, schimbari ale echipei de start, discutii unu la unu cu jucatorii din club si multe altele.

Si modul Ultimate Team vine cu o serie de noi functionalitati, inclusiv noi experiente sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care ofera jucatorilor noi provocari, impreuna cu noi modalitati de a progresa si a personaliza echipa pe masura ce avanseaza in joc. Pe langa readucerea lui Gheorghe Hagi, in modul Ultimate Team au fost adaugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane si Andrea Pirlo.

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver si EA Romania si va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One si PC. Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – editia FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – editia FIFA 20 Champions si Zinedine Zidane – editia FIFA 20 Ultimate.