Aspire-5
Telefoane Mobile

Acer a lansat noua serie de notebook-uri Acer Aspire

Aspire-5

Acer a lansat in cadrul evenimentului global ce a avut loc la New York ultimele actualizari si noile modele ale notebook-urilor populare din seria Aspire. Echipata cu Windows 10, seria Aspire raspunde unei game diversificate de nevoi.

Acer Aspire 7: Performante de top

Dedicat celor care isi doresc un notebook performant si usor de luat oriunde – cum ar fi designerii si creatorii de continut – Acer Aspire 7 nu este doar un dispozitiv elegant, cu design metalic, ci ofera si performante de top, procesoare puternice si calitate audio superioara. Echipat cu un procesor Intel Core i7 din a 8-a generatie, cea mai noua placa grafica NVIDIA GeForce GTX si memorie DDR4 de pana la 16 GB, Aspire 7 are puterea de a efectua sarcini multiple cu usurinta si rapiditate.

Productivitate superioara

Aspire 7 ofera profesionistilor multiple avantaje atunci cand isi doresc sa creeze continut inovator si sa se bucure de rapiditate in editarea materialelor. Cu pana la 16GB memorie DDR4, un SSD PCIe NVMe in RAID 0 de pana la 1TB si HDD de pana la 2TB, deschiderea si editarea fisierelor mari nu reprezinta nicio problema. In plus, utilizatorii pot lucra confortabil in orice mediu cu ajutorul tastaturii iluminate.
Noile modele asigura o claritate vizuala de neegalat pe ecranul FullHD IPS de 15,6 inci, iar Acer Color Intelligence™ ofera nuante mai intense si detalii mai fine. Cu tehnologie Acer TrueHarmony™, Aspire 7 ofera un bas mai profund si un volum puternic pentru un sunet cuprinzator. De asemenea, ofera o experienta incredibila de joc, fiind produs complet, ideal pentru scenarii de utilizare variate.

Cu optiuni extinse de conectivitate, indiferent de gadgeturile conectate, Aspire 7 are o gama completa de porturi, inclusiv HDMI si USB 3.1. Ofera, de asemenea, un semnal wireless puternic, care utilizeaza tehnologia MU-MIMO 802.11 2×2 AC.

Conceput pentru usurinta utilizarii in miscare, utilizatorii se pot conecta printr-o simpla atingere a cititorului de amprente integrat prin Windows Hello, pentru acces usor si mai sigur. Cu Cortana, asistentul personal digital de la Microsoft, utilizatorii pot beneficia de comenzi vocale ori de cate ori au nevoie. Precision TouchPad ajuta utilizatorii sa lucreze mai eficient, iar Aspire 7 este certificat si pentru Skype for Business.

Acer Aspire 5: Puternic, practic si multifunctional, pentru utilizare zilnica

Destinat utilizarii de catre familie, bloggeri, fotografi si pasionati care au nevoie de computere mai puternice, cu functii variate, Acer Aspire 5 este proiectat pentru mobilitate si stil. Cu o carcasa superioara din aluminiu, o grosime de doar 17.95 mm si ecrane FullHD IPS de pana la 15.6 inci, un procesor Intel Core i7 din a 8-a generatie cu grafica NVIDIA GeForce MX250 sau un procesor AMD Ryzen™ din a 2-a generatie cu Radeon™ Vega, noul Aspire 5 ofera performante excelente, cu timpi de incarcare mai rapizi ai aplicatiilor si multitasking mai usor. Designul cu rame inguste de 7,82 mm ofera mai mult spatiu pe ecran, afisajul Full HD IPS si Acer Color Intelligence ofera culori clare si realiste, iar tehnologia Acer TrueHarmony da viata muzicii si filmelor, cu o claritate realista a sunetului.

Pe langa confortul oferit de cititorul optional de amprente pentru conectare, compatibilitatea cu asistentul digital personal Cortana este o alta caracteristica puternica a Windows 10, oferind libertatea controlului vocal. Incarcarea altor dispozitive in modul oprit este acceptata prin intermediul unuia dintre porturile USB.

Cu capabilitati avansate si un design bine gandit pentru a se potrivi cu cerintele celor mai exigenti utilizatori, Aspire 5 este dispozitivul ideal pentru oricine creeaza si partajeaza fisiere de mari dimensiuni, chiar si in miscare. De la editare foto la publicare online, Aspire 5 este instrumentul esential pentru utilizatorii care cauta o performanta multimedia imbunatatita.

Acer Aspire 3: Un dispozitiv accesibil pentru munca, scoala si divertisment

Construit pentru a mentine utilizatorii activi, implicati si in miscare, Acer Aspire 3 este un laptop elegant, clasic, cu un design subtire, finisaj tactil impresionant, care vine in variante de ecran FullHD de 14″, 15,6″ si 17,3″, iar rezolutia 1080p ofera culori vibrante, clare si realiste.

Echipate cu procesoare pana la Intel Core i7 din a 8-a genratie cu grafica NVIDIA GeForce MX250 sau cu un procesor mobil AMD Ryzen™ din a 2-a generatie cu Radeon™ Vega si grafica discreta Radeon RX 540, modelele din seria Aspire 3 ofera experiente multimedia puternice si divertisment accesibil. Cu un SSD PCIe de pana la 512 GB si un HDD de 1 TB, exista spatiu suficient pentru media, fotografii si proiecte de lucru.

Aspire 3 include si caracteristici precum memoria DDR4 de pana la 16 GB, tehnologia Acer BluelightShield™ care poate ajuta la protejarea ochilor, un port HDMI, trei porturi USB, iar versiunea de 17 inci vine cu o unitate DVD incorporata. TouchPad-ul Precision este mai receptiv decat touchpad-urile traditionale, iar tastatura chiclet ofera un feedback tactil excelent. Un semnal wireless puternic si consistent este asigurat de antenele wireless 802.11ac amplasate strategic.

Seria Acer Aspire 7 va fi disponibila in EMEA din luna iulie, la preturi incepand de la 999 euro.
Seria Acer Aspire 5 va fi disponibila in EMEA din august, de la 499 euro.
Seria Acer Aspire 3 va fi disponibila in EMEA din luna mai, la preturi incepand de la 379 euro.