PS Plus septembrie
Jocuri

PlayStation Plus: luna septembrie vine cu jocurile gratuite God of War III si Destiny 2

PS Plus septembrie

Sony Interactive Entertainment a anuntat astazi jocurile gratuite pentru membrii PlayStation Plus in luna septembrie: God of War III si Destiny 2 pentru PlayStation 4.Abonatii PlayStation Plus vor putea descarca si Another World – 20th Anniversary Edition si QUBE Directors Cut pentru PS3, precum si Foul Play si Sparkle 2 pentru PS Vita.

In luna septembrie, membrii PlayStation Plus se vor bucura si de 2 titluri bonus: Knowledge is Power, un joc din suita PlayLink, dar si un joc pentru PS VR: Here They Lie.

Jucatorii vor putea descarca Destiny 2 incepand de astazi, avand astfel ocazia de a explora numeroase lumi ale sistemului solar pentru a descoperi noi arme si abilitati de lupta cu scopul de a invinge Red Legion.

God of War III Remastered il va infatisa pe Kratos in mitologia Greciei, dezlantuind haosul asupra zeilor care l-au tradat. God of War III va putea fi descarcat incepand cu data de 4 septembrie.

Membrii PlayStation Plus se bucura de o serie de beneficii exclusive, inclusiv acces la modul multiplayer pentru jocurile de PS4, doua jocuri pentru consola PlayStation 4 oferite lunar, reduceri exclusive, 10GB de stocare online pentru salvarile din jocuri, dar si titluri bonus.