asus swift pg27uq
Monitoare

ASUS Republic of Gamers a anuntat monitorul de gaming Swift PG27UQ

asus swift pg27uq

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat monitorul Swift PG27UQ, un model cu diagonala de 27″ si rezolutie 4K UHD (3840 x 2160 pixeli).Tehnologia Quantum-dot si rata de refesh de 144Hz ofera efecte vizuale incredibile pentru o experienta de gaming cu adevarat imersiva.

Tehnologia Quantum-dot genereaza o gama DCI-P3 larga, pentru culori mai apropiate de realitate si gradatii fine de culoare. Mai mult, PG27UQ are un vârf de luminozitate de 1000cd/m² si un contrast ridicat, facând o distinctie clara între tonurile întunecate si cele luminoase. Tehnologia G-SYNC asigura desfasurarea fluida a jocului, fara rupturi si fara latente. PG27UQ se adreseaza entuziastilor si jucatorilor profesionisti, fiind proiectat sa duca efectele grafice la un nou nivel.

Rezolutie 4K UHD cu rata de refresh de 144Hz

ROG Swift PG27UQ este un monitor remarcabil, ce ofera o rezolutie 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) la o rata de refresh de 144Hz, furnizând detalii precise si efecte vizuale de înalta definitie, derulate cu o viteza extrema. Pasionatii de jocuri se vor bucura de un nivel al detaliilor de neegalat, imaginile fiind bine conturate, iar textul foarte clar. Cadrele rapide nu pun nicio problema monitorului PG27UQ gratie ratei de refresh de 144Hz. Rezultatul consta într-un gameplay rapid si precis fara problemele frustrante legate de latente si neclaritati, astfel ca utilizatorii vor putea domina în jocurile FPS (first-person shooters), simulatoare auto, simulatoare sportive si cele strategie în timp real. ROG Swift PG27UQ are doua porturi DisplayPort 1.4 si un port HDMI pentru redarea continutului 4K UHD si o conectivitate flexibila.

Tehnologii High Dynamic Range si Quantum Dot

Monitoarele cu NVIDIA G-SYNC High Dynamic Range (HDR) ofera o luminozitate apropiata de ceea ce ochiul uman poate experimenta si o gama de culori mai larga decât monitoarele traditionale. ROG Swift PG27UQ integreaza tehnologie G-SYNC HDR cu vârfuri de luminozitate de câteva ori mai mari fata de cele ale unui ecran standard. Iluminarea cu LED-uri este controlata în mod dinamic pe 384 de zone, oferind un contrast mai ridicat si scene întunecate mai apropiate de realitate. Tehnologia Quantum-dot furnizeaza imagini mai luminoase si suporta standardul de culoare DCI-P3 din industria cinematografica. DCI-P3 are o gama de culori cu 25% mai larga decât sRGB, redând culori naturale. Tehnologia IPS asigura unghiuri largi de vizualizare, astfel ca nu exista o degradare a culorilor atunci când monitorul este privit din pozitii extreme.

Tehnologie NVIDIA G-SYNC

Tehnologiile NVIDIA G-SYNC si HDR ofera efecte vizuale derulate fluid, cu contrast ridicat, fara rupturi de cadre, latente sau deformari ale contururilor.