Alte gadgeturi

Castile de gaming HyperX Cloud Stinger au ajuns in Romania

hyperx-cloud-stinger

HyperX a lansat in Romania castile pentru gaming HyperX Cloud Stinger, cele mai performante casti de gaming din gama mid-range.Atat gamerii romani profesionisti, cat si cei amatori se vor putea bucura de o experienta de gaming superioara utilizand castile HyperX Cloud Stinger prevazute cu spuma cu memorie HyperX, la un pret de sub 260 de lei.

„Comunitatea de gaming din Romania astepta de mult un produs performant, cu un raport calitate-pret excelent. Astfel, castile HyperX Cloud Stinger raspund deopotriva nevoilor gamerilor incepatori si celor profesionisti. Prin lansarea Stinger pe piata locala, le putem oferi utilizatorilor un produs de calitate superioara, la un pret cu adevarat competitiv”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria.

Castile HyperX Cloud Stinger au o greutate de 275 de grame si dispun de cupe pentru urechi care se rotesc la 90 de grade pentru un confort sporit pe durata sesiunilor lungi de joc, atat pe consola, cat si PC. Sunetul precis si calitativ, atat in shooter-ele first person (FPS) cat si in jocurile open environment, este redat de difuzoarele inclinate de 50 de milimetri.

Adaptabilitatea difuzoarelor si cupa castilor le permit utilizatorilor sa auda miscarile adversarilor mai clar si de la o distanta mai mare, obtinand astfel un avantaj competitiv asupra acestora. Nu doar pasionatii de gaming se pot bucura insa de calitatea acestor casti. Ele ofera un sunet precis si pentru utilizatorii care prefera sa le foloseasca pentru a asculta muzica. Cu HyperX Cloud Stinger, acestia vor aprecia sunetul similar celui dintr-o sala de concerte in timp ce asculta muzica preferata.

Printre caracteristicile noilor casti se mai numara: microfonul, cadru reglabil si durabil din otel si comenzi pentru controlul volumului de pe casca. HyperX Cloud Stinger este compatibil cu mai multe platforme – PC, Xbox One, PS4, Wii U si dispozitive mobile.

HyperX sponsorizeaza peste 20 de echipe practicante de sporturi electronice din toata lumea si este sponsor principal al competitiei Intel Extreme Masters. HyperX participa la foarte multe evenimente similare, inclusiv la Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom si PAX.

Specificatii HyperX Cloud Stinger:
Design – greutate minima pentru un confort sporit
Precizie audio – performanta audio optima si sunet de calitate
Cursor reglabil din otel – rezistenta si stabilitate indelungate; constructie de calitate
Control intuitiv al volumului – Buton usor accesibil pentru reglarea volumului direct de pe casca
Microfon cu functie de anulare a zgomotului – voce clara; microfonul poate fi dezactivat usor
Compatibil cu mai multe platforme – Confort sporit si o experienta audio imbunatatita pe PC sau consola; conectivitate cu dispozitive mobile2

Informatii suplimentare:
Casti:
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneti neodim
Tip: Circumaural
Frecventa de raspuns: 18Hz-23,000Hz
Impedanta: 30 Ω
Nivel sunet: 102 ± 3dBSPL/mW la 1kHz
T.H.D: ≦ 2%
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
Greutate: 275g
Lungimea si tipul de cablu: Casti (1.3m) + Extensie cablu Y (1.7m)
Conexiune: Casti – 3.5mm plug (4 poli) + extensie cablu – 3.5mm intrari stereo si microfon

Microfon:
 Element: Microfon cu condensator dielectric
 Model polar: uni-directional, functie de anulare a zgomotului
 Frecventa de raspuns: 50Hz~18,000Hz
 Sensibilitate: -40 dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)