WoW Legion
Jocuri

World of Warcraft: Legion este disponibil in Romania

WoW Legion

Legiunea a invadat Romania! World of Warcraft: Legion, cea de-a sasea expansiune a jocului online de succes dezvoltat de Blizzard Entertainment, este acum disponibila in Romania.

Acest nou capitol continua povestea din Warlords of Draenor, in timp ce Gul’dan, tradator al orcilor si servitor corupt al Legiunii, porneste o invazie a tinutului Azeroth cum nici Hoarda si nici Alianta nu a mai vazut vreodata. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie sa descopere misterele unei locatii legendare, Broken Isles, sa stapaneasca arme deosebit de puternice si sa faca un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, factiunea Illidari Demon Hunter.

Printre noutatile aduse de World of Warcraft: Legion se numara o noua clasa, Demon Hunter, arme noi care deblocheaza abilitati incredibile, un continent nou unde experienta de joc scaleaza in functie de nivelul personajului tau, Broken Isles, posibilitatea cresterii unui personaj la nivelul 100, posibilitatea de a te asocia cu cei din clasa ta si de a te aventura in misiuni datorita noii facilitati Class Hall, cat si un sistem nou de PvP Honor in arene si battleground-uri.

World of Warcraft: Legion va fi prezent in Romania atat intr-o versiune standard la pretul recomandat de 159.90 RON, cat si intr-o versiune Collector’s Edition. Aceasta din urma include pe langa joc si un album intitulat “The Art of Legion”, un set DVD/Blu-ray cu secvente din culisele dezvoltarii jocului, coloana sonora pe CD, un mousepad Legion, cat si o serie de obiecte digitale pentru World of Warcraft, un mount Illidari Felstalker si un pet Nibbles, sau pentru celelalte jocuri Blizzard, precum Felstalker Mount pentru Heroes of the Storm, portrete Fel Protoss pentru StarCraft II si doua obiecte digitale pentru Diablo III.