Jocuri

Pe 14 aprilie Mortal Kombat X se joaca la Media Galaxy

Mortal Kombat X - Xbox One and PS4

Media Galaxy, anunta lansarea mult asteptatului joc Mortal Kombat X in versiuni pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Jocul va fi disponibil spre vanzare in data de 14 aprilie 2015 in reteaua de magazine Media Galaxy si pe www.mediagalaxy.ro.

Mortal Kombat X este cel mai nou titlu al popularei serii de fighting games, dezvoltat de NetherRealm Studios si publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment. Ca noutati fata de iteratiile anterioare ale seriei, in Mortal Kombat X luptatorii au posibilitatea de a interactiona cu mediul din joc, folosind diverse obiecte pe post de arma; de asemenea, fiecare luptator are acum trei variatiuni, fiecare oferind un set diferit de miscari speciale ce pot fi utilizate in timpul luptelor. Dintre modurile de joc nu lipsesc clasicele Story, Versus, King of The Hill sau Test Your Luck, dar nici noile Living Towers sau Faction Wars.

Cu aceasta ocazie, Media Galaxy invita toti iubitorii si pasionatii de jocuri in data de 14 aprilie 2015, orele 18.00, in magazinul Media Galaxy Orhideea. In cadrul evenimentului, participantii vor avea parte de multe surprize: un turneu Mortal Kombat X dotat cu premii atractive, posibilitatea de a-l infrunta pe Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat al Romaniei, precum si un concurs de cosplay.

In cadrul turneului, concurentii se vor lupta pentru urmatoarele premii:

• Locul 1 – O consola PlayStation 4, alaturi de un hanorac si o bandana Mortal Kombat X
• Locul 2 – Un controller Microsoft Wireless + Adaptor PC/Xbox 360, alaturi de un hanorac si o bandana MKX
• Locul 3 – Un joc Mortal Kombat X pentru PS4, alaturi de un tricou si o bandana MKX
• Locul 4 – Un joc Mortal Kombat X pentru PC, alaturi de un tricou si o bandana MKX

Toti cei care vor reusi sa-i faca fata lui Daniel Cipu, campionul en-titre la Mortal Kombat, precum si cei care aleg sa achizitioneze jocul in ziua lansarii din magazinul Media Galaxy Orhideea, vor primi cate un premiu Mortal Kombat X (in limita stocului disponibil).

Nu in ultimul rand, in cadrul competitiei de cosplay, concurentul cu cel mai spectaculos costum inspirat din seria Mortal Kombat va intra in posesia unui premiu special: un joc Mortal Kombat X pentru PS4, alaturi de o bandana MKX.

Jocul Mortal Kombat X va fi disponibil spre vanzare din data de 14 aprilie 2015 in reteaua de magazine Media Galaxy si pe www.mediagalaxy.ro.