Telefoane Mobile

Vedetele de la Hollwood sunt cu ochii pe noul Huawei P9

Ambasadori globali Huawei_seria P9Huawei Consumer Business Group a lansat pe 6 aprilie, în cadrul unui eveniment spectaculos, noul său vârf de gamă, Huawei P9, menit să reinventeze fotografiile realizate cu smartphone-ul.

La evenimentul global de lansare al produsului, celebrul actor de la Hollywood, Henry Cavill, care face parte din campania de lansare a Huawei P9 împreună cu Scarlett Johansson (ambii ambasadori globali de produs pentru seria P9), a fost prezent, alături de o serie de fotografi de renume mondial, precum Mary McCartney și câștigătorul premiului National Geographic World Press Photo Award, David Guttenfelder.

În cadrul evenimentului, au fost prezenți peste 1000 de invitați și jurnaliști, inclusiv membrii board-ului Huawei UK, Sir Andrew Cahn și Dame Helen Alexander, dar și lideri de afaceri din întreaga lume, precum Jim Egan, CEO-ul BBC News; Jonathan Newhouse, Președintele și CEO-ul Condé Nast International; și Anita Chang, Publisher-ul Vogue China.

Huawei P9 este primul smartphone lansat în urma colaborării între Huawei și iconicul brand de camere foto Leica și integrează o uimitoare cameră duală, care setează noi standarde în industrie.

Huawei P9

Smartphone-ul are un ecran Full HD de 5,2 inci, cel mai nou procesor Kirin 955 și rulează Android Marshmallow 6.0.
Huawei P9 combină designul contemporan și subțire, cu tehnologii aduse la rang de artă, pentru a schimba felul în care utilizatorii văd lumea.

“Credem în tehnologia culturală, născută din curiozitatea oamenilor și din dorința de a fi creativi, prin schimbarea felului în care văd lumea. Odată cu P9, lucrând împreună cu Leica, am provocat barierele posibilului în ceea ce privește tehnologiile optice și am reinventat fotografiile realizate cu smartphone-ul.“ a declarat Richard Yu, CEO Huawei Business Group.

“Tehnologia schimbă felul în care realizăm fotografiile și în care ne bucurăm de ele, astfel că suntem încântați să lucrăm împreună cu un partener atât de deschis, precum Huawei” spune Oliver Kaltner, CEO Leica Camera AG. “Pasiunea Huawei de a împinge limitele în materie de inovație s-a îmbinat cu expertiza noastră dovedită în camere foto și inginerii optice, ceea ce a dus la o colaborare frumoasă în crearea lui P9.” a completat acesta.

Ambasadorii seriei P9, Henry Cavill și câștigătoarea premiului Tony, Scarlett Johannson, vor juca în noua reclamă TV, filmată în Shanghai și Noua Zeelandă și regizată de către celebrul Baillie Walsh. Dacă cele două vedete sunt în mod normal în fața camerelor, aici îi vom vedea cum vor folosi uimitoarea cameră foto integrată în Huawei P9 și vor concura pentru a surprinde cele mai bune cadre…Oare cine va câștiga?

Trailer-ul care precede noul spot TV Huawei P9 a fost difuzat la eveniment și dezvăluie frânturi din culisele filmărilor care prezintă întâlnirea dintre cele două celebrități; dintre Shanghai și Hollywood; Leica și Huawei; culoare și non-culoare.
“Am o atracție naturală față de tehnologie așa că sunt entuziasmat de oportunitățile create de camera duală a Huawei P9. Sunt impresionat de parteneriatul dintre Huawei și Leica în proiectarea unei camere de smartphone cu adevărat performantă. Au făcut asta și, în plus, au reușit să o integreze într-un dispozitiv atrăgător.” mărturisește Henry Cavill.

Trimițând un mesaj de pe platourile de filmare ale celei mai recente pelicule în care joacă, Scarlett Johansson spune: “Arta fotografiei rezonează cu mine. M-am bucurat să văd că Huawei colaborează cu iconicul brand de camere foto Leica pentru a crea un smartphone uimitor. Am fost încântată să lucrez cu Huawei pentru acest proiect și îmi place felul în care ne invită să ne hrănim curiozitatea și să vedem lumea dintr-o nouă perspectivă.”

Huawei P9_camera duala

Huawei a dezvoltat parteneriate cu un număr mare de fotografi renumiți la nivel mondial pentru campania de lansare a noului Huawei P9, inclusiv cu unul dintre cei mai apreciați fotografi de modă din întreaga lume, Mario Testino, care a realizat vizualurile campaniei de lansare. Printre ceilalți fotografi cunoscuți, incluși în campania de lansare, se numără: Mary McCartney, David Guttenfelder, fotograful care a câștigat premiul National Geographic, Reuben Krabbe, reprezentantul comunității de sporturi extreme, Banff; Zhu Yinghao, de la revista Conde Nast Traveler, și renumita comunitate fotografică, Eye Em. Colaborarea cu fiecare fotograf s-a concretizat prin surprinderea unui set de imagini cu P9, care să pună în valoare capabilitățile de excepție ale noului smartphone.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, având prețuri începând de la 599€.
Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB cu 4GB RAM având prețuri pornind de la 749€. Noile modele vor fi disponibile inițial în peste 25 de țări, inclusiv Austria, China, Franța, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibil și pe alte piețe.